Guds Frid

En sak som jag tänkte på igår när jag kollade igenom mina gamla inlägg var att jag verkade vara en person som föraktar religion och dom personerna som utövar det. Kanske inte föraktar men ändå. Ingen har kommenterat det och dum som jag är så ska jag ju ändå ta upp det. Men så är det inte i alla fall.

Jag personligen tror inte på Gud, Allah(samma Gud med skit samma=p), Ganjesha(rätt stavat?) och så vidare. Men däremot så tycker jag att man får tro på precis vad man vill. Och det är jätte kul för dom som har "hittat" sin religion. Kan ju vara skönt att ha någonstans och söka styrka eller vad man nu söker i sin religion.
Men jag tror inte att jag någonsin kommer bli en av dom. Men vem vet det kanske skulle hända. Men enbart om Gud kommer och träffar mig personligen. Och då ska han göra ett riktigt bra intryck också. Orkar inte med en surgubbe i mitt hem=P. Fast i filmen Dogma så var ju Gud en kvinna och hade en för "Awesome" röst för att vi vanliga dödliga skulle kunna överleva om vi hörde den.
Men nu fick jag det klart i alla fall.

Guds frid

Gifta mig i sommar=)

Idag är jag på bra humör. Det har varit pisstrist väder. Kvavt och äckligt men trots det är jag glad. Delvis p.g.a att jag fick detta mail idag.

"Hej Markus!

Vi vill meddela dig att din order idag har levererats ut från vårt lager, vilket innebär att du bör ha leveransen nästkommande arbetsdag.

Det som levererats till dig är följande:
Artikelnummer Antal Benämning
3000618958 1 Playstation 3 - Grand Theft Auto IV"


Äntligen. Jag har sett fram emot det i ungefär 1 år och imorgon kommer det. ag är ledig från torsdag till söndag och dom dagarna kommer jag stänga av telefonen, dra för gardinerna och låsa dörren. Ingen är välkommen alls=P.

Men mest glad är jag för min älskade Elinore. För imorgon har vi varit tillsammans i 3 år. Helt underbart. Tyvärr så är hon inte hemma imorgon så vi kan inte fira det.
Tiden har gått extremt fort. Vi har varit förlovade i cirka 2 och ett halvt år och vi ska gifta oss i sommar. Och inte en ända dag har jag funderat på om hon är den rätta för mig. Älskar henne så extremt mycket och kommer att göra det resten av livet också. Du är underbar.

Fridens //Markus

INLÄGG NUMMER 100

Inlägg nummer 100. Rätt stort efter som jag trodde att jag aldrig skulle hålla på att blogga så länge. Jag satt och funderade på vad jag skulle göra för att detta skulle bli ett bra inlägg. Jag ska gå tillbaka till gamla inlägg ta några delar av dom och lägga in här. En liten tillbaka blick av vad jag har skrivit. Allt kommer inte att verka ha någon mening eftersom mycket av det är taget ur sitt sammanhang. Men det kan bli kul ändå. Nu kommer jag ha missat ganska mycket som kan ha varit bra, men det här inlägget kommer bli långt ändå.

So here we go!"Militanta Feminister är helt värdelösa. Hata inte oss så kanske inte vi hatar er."

"I min underbara värld älskar vi att hata"

"Inför skottpeng på nazister."

"Det spelar ingen roll om det har med politik, religion eller nått annat att göra. Alla försöker tvinga på folk sin tro.
Låt folk tycka som dom vill. Hur kul är det om alla är likadana? "

"Vilket jävla nöt. Jag var nästan påväg dit själv och spy ner hans hall. Blir så jävla irriterad på så korkade människor."

"En sak jag har undrat är varför folk i Sverige har sånt extremt problem med Stockholm. Har märkt av att många tycker att vi är dryga idioter. Klart som fan vi är dryga. Finns några anledningar till det.

1: Vi är dryga för att andra är dryga mot oss. Vem skulle inte vara en bitch mot bitches?
2: Stockholm är vackrare än alla andra städer. Alla andra är bara avundsjuka.
3: Vi är faktiskt bättre än alla andra=P"

""Dagens ungdom har ingen respekt för dom äldre"
Nä tror fan det när majoriteten av alla gamlingar beter sig som idioter. Tränger sig före i köer, gnäller om hur ungdomar klär sig och beter sig allmänt otrevligt. Dom lever kvar i hur dom blev uppfostrade. "Behandla dom äldre med respekt". My ass säger jag. Behandla andra som du själv vill bli behandlad."


"Okej gubbar, Nu jävlar ska vi få folk att åka mer buss och tåg. Några ideér?"
  Och så där sitter dom och funderar flera möten och funderar och funderar. Tillslut kläcker något ljushuvud fram.
"Jag vet, vi HÖJER priserna på kollektivtrafiken"

MEN IDIOT!!"

"Se bara i skolan. Vad lärde vi oss där?? Ta religionen som ett exempel. Vi får veta hur Kung David tar livet av en jätte, hur jesus blev uppspikad på korset och umgicks med horor. Eller som en kille skrev i en artikel jag läste härom dagen.

"En av civilisationens äldsta berättelserna -ur de grekiska tragedierna- bygger på att en kille sätter på sin mamma, mördar sin pappa och sticker ut sina egna ögon. Att sedan klaga på att God Of War skulle vara för blodigt är inte bara hyckleri, det är idioti"


"Hej hej, idag har jag varit i skolan. jätte tråkigt, sen va jag ute med hunden. fy fan vilken hög han lämnade. jag funderade en stund på att plocka upp skiten. men efter 10minuter kom jag på att skiten, hör och häpna, var just det. skit alltså. och jag hade ingen lust att böja mig ner så grannen kunde spana in min röv. jag menar hallå vill dom se den så finns den ju på bloggen (stor jävla bild på ett arsel). dessutom så luktade det illa o det va ju inte jag som gjorde number2 så varför ska jag bry mig. sen kom jag hem och min underbara pojkvän ringde. han är det bästa i världen., visst jag tänker ju på andra killar också men utöver det så är det bara min pojkvän jag tänker på. det va allt för idag.. puss o kram.. ps. här är några bilder på mig när jag har på mig nån jävla topp från h&m.. runka gärna grabs"


"Alla kanske är speciella men ingen är fan unik."

" Den dagen jag tar över världen så ska jag avskaffa alla högtider."

"Usama Bin Laden har släppt ett nytt ljudband. Jag tycker den meningen låter rätt komisk. Låter som han är en rockstjärna. "Har du sett Usamas senaste video?". Undrar om han får ligga mycket?"

"Du startar bilen och han säger "Sho lenn va ska do kjora?". Du säger "Jag ska till Östermalm" och han svarar kvickt "Men va ska do Östermalm? Gå Rinkeby". "Men jag måste till jobbet". "Va ska do jobba? Gå rinkeby och tuta på guzzar mannen". Du går motvilligt med på det och sätter igång och åker. När du börjar närma dig avfarten så säger han "eyy kompis svänga höger om 200meter". Du kör vidare och råkar missa att du ska svänga av. Din kära GPS blir smått irriterad och säger "Men IDIJUT do missa. Gjor o-sväng". "Jag kör ju på en motorväg. Jag kan ju inte göra en u-sväng här". "Gjor o-sväng annars jag kutta dig svennie". Du gör en u-sväng på motorvägen och det blir kaos, men du lyckas komma iväg i alla fall. Strax glider du in i Rinkeby. Du ligger i en lagom hastighet. "Men bruschään va ska du kjora 45 på 50?? Axxa forr faan". Du svarar "Men polisen står ju där framme". "Schit i bängen bruschään va ska dom gjora?". Du gasar upp i 70 och passerar polisen. Dom slår igång blåljusen och följer efter. "eyy axxa bruschään axa". "Nej men jag måste stanna" Svarar du. "Men vad do ska stanna. Kjor fofan". Du ignorerar din GPS och stannar. Polisen kommer fran till bildörren. Och tar upp både fortkörning och u-svängen på motorvägen. Du förlorar körkortet. Man får ju köra 48timmar efter så du ska precis starta bilen och då säger din GPS "va ska do kjora? Gå hem". "Jag får köra 48 timmar ju" svarar du. "ja skiter i" säger han. Du kliver ur bilen och börjar gå. Din GPS ropar efter dig "Hej dåå gå helvete!!"."

"Giiiirls, låt inte fula killar komma in i kussimurraan, det ger dålig statuuus."

"-Pappa, eeeh jag menar älskling. Kan du byta blöja på ditt barnbarn.. oj jag menar dotter.
-Ja visst vad har man föräldrar till.
-Tack far. Jag menar älskling. Fan att jag aldrig kan lära mig.
-Det gör inget. Det blir ju lite kinky *Wink Wink*.
-Men pappa då.. jag menar älskl.. äääh fuck it."

"Gå inte mot rödgubbe. Nångång kan det vara jag som kommer körandes."


Det var det jag orkade ta med. Det blev nog ganska långt så det får räcka. Jag hoppas att jag orkar göra minst 100 inlägg till. Jag har haft tankar att lägga ner bloggen. Men det lär inte bli så. Men vem vet vad som händer i framtiden. Fast dom läsare jag har behöver nog inte oroa sig nu. Det var alltså inlägg nummer 100. Tack till er som läser och hoppas ni fortsätter.

Fridens //Markus

Dinner Wars

Först vill jag bara korrigera ett misstag. Jag stavade fel på Davids flickväns namn. Emily ska det vara. Rätt ska vara rätt.

Det var krig nyss. Det är sant. Det var ett hårt, intensivt men kort krig. Om vad jag skulle äta. Efter att ha svultit mig själv hela dagen för att sen åka till Ellies föräldrar och äta så var jag rätt hungrig. Men Ellies käre far ringde. Det hade varit en hård kväll igår så det blev ingen mat. Då bröt det ut. Det stora kriget. Det hade legat och pyrt några timmar. Några små sammandrabbningar hade inträffat under dagen, men dom lugnade jag ner med hjälp av cigaretter. Men nu när det inte bjöds på mat blev det en våldsam stämning.

Magen kurrade. Först på plats var Japan. Dom gjorde närmanden med en utsökt yakiniku, som snabbt slogs tillbaka av Indien som frestade med ris och currykyckling. Dom båda krigade hårt ensamma mot varandra. Men snart kom Italien in i bilden. Dom svepte snabbt ihop en pizza. Men dom båda asiaterna slog ner motståndet snabbt. Pizza käkade jag ju i fredags. Så vips var Italien ute ur spelet lika fort som dom kom in.
Japan och Indien fortsatte och fajtas. Då kom det. Fajtas? Låter som fajitas. Och så var dom 3. Mexarna kom in i spelet. Dom med sina härliga tacos, burritos, fajitas,enciladas och så vidare. Dom slogs hårt men ännu en gång så slog asiaterna sina påsar ihop och gjorde sig av med sin motsåndare. Mexiko var ett minneblott.
Japan och Indien krigade för fullt. Japanerna kastade sushi på indierna. Indierna kastade curry på japanerna. Det var tight in i det sista. Men tillslut fick Indien ge sig. "Thank you come again" sa indierna och gav sig iväg.

Japanerna som var helt slut efter det hårda slaget bara väntade på mig. Dom la sig för att vila. Men vad händer? Deras listiga grannar Kina anfaller. Dom hade väntat i kulisserna på att en sida skulle vinna. Japanerna försökte slå tillbaka en kraftig attack, men förgäves. Kina vann redan innan slaget kunde börja.

Dom bjöd mig på 4smårätter och jag blev mätt. Tack så mycket=D.

Fridens //Markus

Kidnappar tjejer till Bolivia

Nu har jag inte skrivit på några dagar. Det var väl i torsdags jag skrev senast. Jag skulle skrivit igår men jag somnade vid 18-tiden. Och det beror på att jag och några till drack ganska mycket i fredags. Jag blev rätt dragen skulle jag tro.

Det började någon gång vid 11 i fredags. Jag mötte chrille på stationen i Märsta. Vi gick direkt till bolaget och funderade på vad vi skulle handla. Chrille gick direkt till spriten och vi tog en kvarting koskenkorva. Sen blev det lite alkoläsk, som knappt gick åt alls. Och sen 2 plattor Lapin Kulta. Vi ställde oss i kön och där ångrade jag mig. Jag tog koskenkorva flaskan och gick tillbaka till spriten och la den ifrån mig. Sen tog jag en större falska iställen. Man kan ju inte vara nykter ikväll tyckte jag och Chrille. För man blir ju inte full på ca 50 öl.

Sen gick vi och käkade kinamat. Och precis när vi skulle åka till mig så ringer min farsa som behöve skjuts till Sigtuna för att han skulle hämta en lastbil. Så vi kastade in pappa i skuffen på bilen och åkte ivåg. Sen stannade vi och skulle köpa skor till Chrille. När vi skulle betala så såg vi att han i kassan hade gått i samma klass som chrille i högstadiet. Chrille skrattade gott för att den personen hade varit en riktig plugghäst i skolan och nu står han i butik och har 1200 att leva på i månaden. Kul tyckte vi eftersom jag och chrille var värdelösa i skolan men ändå har klarat oss bra.

Tillslut var vi hemma i min lägenhet och började dricka. David kom över vid 18-tiden. Jag och chrille var redan lite på lyset eftersom vi hade varit igång sedan klockan 14:00. Vi satt och söp, snackade och hade kul. Sen blev jag och chrille hungriga och jagade runt hela Östermalm efter mat. Undertiden så pratade David med sin flickvän som också skulle komma. Så vi träffade henne och hennes kompis någongång. Minns inte vilken tid. Jag hade nog tappat tidsuppfattningen någon gång efter öl 10 eller så. Vi gick vidare till affären och köpte lite virke till vodkan. "Man kan ju inte vara nykter ikväll" tyckte vi fortfarande även fast vi var rätt packade redan.

Vi kom till hem till mig. Och allt som hände kommer jag inte riktigt ihåg. Men en kort sammanfattning kan jag ju bjuda på i alla fall.
Vi lyssnade på högmusik, snackade och drack. Någonstans i mitten så skulle jag och Chrille kidnappa Emilie(Davids flickvän) till Bolivia. Vad vi skulle göra i Bolivia och varför vet jag inte. Men David utbrister i alla fall "ALLA FÖRSÖKER SNO MIN TJEJ!!". Det tyckte vi var väldigt roligt.
Efter ett tag så skulle jag och Chrille ta en promenad runt kvarteret. Vet inte varför. Men vi gjorde det i alla fall och snackade. I slutet någonstans innan vi skulle in så pratade vi om hur mycket vi tyckte om varandra, som bara vuxna män på fyllan kan göra. Hur det var tänkter jag inte berätta. Men det kan nog varit en intressant syn att se.

Vi kommer in efter ett tag. Och då har Emelies kompis gått. Och det visste vi eftersom vi såg henne gå. Jag kidnappade Emelie, inte till Bolivia utan till mitt rum. "Vad har jag gjort??" Sa hon och såg lite rädd ut. Men jag ville ju bara snacka. Och efter en stund så kom chrille in och sa att dom hörde vad vi snackade om. Fast det var nog inte därför han kom in utan det var för att David hade sommnat i min 2-sits soffa. Det var en komisk syn.

Jag, Chrille och Emelie snackade några timmar innan Chrille somnade vid 2-tiden. Sen snackade jag och Emelie tills klockan var 5. Då tyckte vi att det var dags att sova. Vi gick ut till David som fortfarande sov i soffan. Han hade huvudet hängandes och såg jävligt lustig ut. Vi fick honom att flytta till den stora soffan och där kröp också Emelie ner. Det såg väldigt mysigt ut och jag ville gärna ha Ellie hemma så jag också kunde mysa. Men jag hade chrille. En hårig, full luns som låg över hela sängen. Sen slocknade jag.

Fridens //Markus

Datorerna tar över världen. Del 3

Nu ska jag skriva ett inlägg till om kriget mellan människor och datorer. Läste i en tidning att japanerna har kommit på hur man använder tankekraft för att kunna styra en robotarm. Dom fäster sensorer på/i hjärnan som leder ner till armen.
Vad är det för speciellt med det? Jo, det är väldigt speciellt. Tyskarna bygger Terminators och japanerna bygger Cyborgs. Lägger man ihop 1 och 1 så blir svaret 2. Om man räknar matte. Men nu blickar vi tillbaka till andra världskriget. Där krigade dom allierade mot axelmakterna. Vilka var det som var med där? Det ska jag tala om för er som inte läste historia i skolan. Det var bland annat Tyskland och Japan.
Detta är värre än vad jag befarat. Jag trodde att det bara var några enstaka människor som hjälpte datorerna. Men nu kommer det fram att Axelmakterna är tillbaka.

Men tillbaka till robotarmen. Eftersom jag är så bra på att gissa så ska jag försöka tala om hur den funkar. Som jag skrev tidigare så fäster man sensorer i hjärnan som då styr armen. Japanerna må vara korta och sneögda, men dom är listiga små jävlar. Dom kommer att lägga in ett chip i den där armen som gör att den tar över hjärnan istället.

Så japanerna bygger en Cyborg armé och tyskarna bygger sin Terminator armé. Vad händer härnest? Italien bygger mördar-pizzor och livsfarlig robotpasta? Dags för dom allierade att börja planera vad deras steg blir. Men dom verkar inte ens bry sig. Det ända bra jag har att säga ät att tyskarna och japanerna kommer gå samma öde till mötes när alla andra är döda.. Kanske innan till och med. Även datorer behöver lite target practice.

//Markus

HOME AT LAST!!

Jag började åka hem från jobbet vid klockan 15:00. Jag kom in genom dörren hemma ungefär klockan 18:30. Restid: 3timmar och 30minuter. Vad var orsaken tid att det tog så lång tid att åka hem när det brukar ta 30-40minuter? Jo, köer. En lastbils chaffis körde på någon bropelare vid tomteboda så dom tvingades stänga ner Essingeleden.

Vad är poängen med att jag skriver det då? Hade förbifart Stockholm funntis så hade inte hela Stockholm varit en parkeringsplats. Det finns folk som tycker det är dåligt för miljön och bygga en väg som går runt hela stan. Visst, det må vara dåligt. Men vad är då 1000 bilar som spottar ut avgaser på en sträcka som är några kilometer? Tänk er då att HELA Stockholm ser likadant ut. Hur bra är det för miljön? Jag kan nästan garantera att Förbifart Stockholm är en piss i Mississippi jämfört med det. Och ändå finns det folk som är emot det. Stockholm växer, det flyttar in mer människor, och då kommer det mer bilar. Därför behövs en ny stor väg som får bort trafiken från stan. Men sådana id tänker på miljön ser inte längre än näsan räcker. Dom vill få bort alla bilar istället. Men hur dumma är ni? Det kommer inte och hända.

Men som sagt det tog mig över 3 timmar och åka hem. jag körde jobbarbilen. En skräpig Opel Combo från 1500-talet, utan AC, med taskig motor. Hur reagerade den motorn då? Det ska jag tala om. Värmen i motorn gick upp till farligt höga tempraturer. Men smart som jag är så vet jag ju hur man "kyler" motorn. På med full värme i kupén. Då kokar inte motorn. Men med typ 500grader ute så är det inte underbart att åka med full värme i bilen. Vad ska man göra? Inte komma hem eller svettas som en gris innan jul? Jag väljer grisen. Så här såg min resa ut i korthet: 3 och en halvtimme för att åka hem. Jag var pissnödig hela vägen. Det var 500grader ute och 600 i bilen. Men motorn kokade inte i alla fall. Men det värsta var att mina cigg tog slut någonstans efter hälften. Jag var ju lagom glad när jag kom hem till min gata i stan. Men vad händer då? Det finns inga parkeringsplatser. Letar en liten stund. Jag ser en perfekt plats lite längre fram. Så jag åker fram för att vända och parkera. Då snor en volvo jävel platsen. Jag var färdig att gå fram och knäcka nacken på han som körde. Men som den fredliga mannen jag är så lät jag bli. Med 600grader i bilen fortsätter jag leta. Tillslut hittar jag en plats och parkerar. "HOME AT LAST" skrek jag och gick hem.

Fridens //Markus

Jag förutsåg framtiden!!!

Nu har det hänt en riktigt läskig grej. För några dagar skrev jag "Inte nog med att hackers hjälper så har vi folk som bygger robotar som hjälper till. Dom bygger vad vi alla tror är snälla hjälpsamma jävlar. Men vänta och se. Snart kommer det bara komma större och starkare robotar. Robotar med vapen. Intelligentare AI." Och vad har hänt? Jo, tyskar har byggt en robot som är ett steg närmre terminator. Nu säger inte det så mycket. Men ett steg är ett steg. Så här stod det i artikeln "Poängen är att om robotarna blir varse om sin miljö ska de kunna använda miljön till att utföra sina uppgifter. De första robotarna klarar nu av att känna igen ungefär 100 objekt, och använda dessa till sin fördel". Jag hade rätt. Man behöver inte ens 100 objekt för att döda en människa. Men en grej som jag reagerade på var att det vart tyskar som byggde roboten. Vill dom skapa tredje riket igen? Det dom inte fattar är att så fort datorerna sätter igång så är dom också körda. Tyskar är inte kloka.

Min dator jävlas fortfarande med mig. Jag tror att han har uppfattat vad jag skrev i mitt inlägg. Men jag fortsätter ändå. Sanningen måste ut. Undergången är nära.

To Arms //Markus

Avrätta idioter

Läste på en nyhetssida att ungefär varannan svensk vill förbjuda tobaks försäljning i livsmedelsbutiker. Vad blir nästa steg? Förbjuda det helt? Vad är det för jävla förmyndarsamhälle? Vi kan ju börja förbjuda andra saker som är skadligt.
Bilar och bussar för miljön, hundar och pollen för allergier och godis för fetma. Allt det är skadligt för hälsan. Och när vi ändå är i farten så tycker jag att vi förbjuder sex också. Knullar man får man ju könssjukdomar. Vad finns det mer? Sport för där skadar sig spelarna och det finns huliganer. Tycker också att vi förbjuder knivar det skadar människor. Alkohol måste förbjudas. Se bara hur mycket som händer med fulla människor. Vad finns det mer? TV has to go. Soffor också. Det får folk att sitta ner och bli feta. Och semester. Det är farligt. Då latar man sig mest.
Förbjud allt farligt. Låt inte vuxna människor bestämma något alls. Känns som en jävla diktatur. Låt vuxna människor fatta sina egna beslut. Vill jag röka så ska jag få göra det.

Håll er inomhus era gnälliga, patetiska jävla idioter. Allt i denna värld är farligt. Du kan dö närsomhelst. Du kan få en blomkruka i huvudet när du är ute och går. Så vi kanske ska förbjuda det också?

Ett argument som anti-rökarna verkar gilla och använda är "Vi vill inte att våra skattepengar ska gå till att behandla rökare". Vad fan snackar ni om? Rökare betalar så extremt mycket mer i skatt än vad ni gör. Kolla hur mycket ett paket cigg kostar och hur mycket som går i skatt. Dom pengarna kan användas till och behandla rökare. För jag vill inte att mina ciggskattepengar ska gå till att ge era äckliga jävla ungar sjukvård för att dom har ramlat och brytit benet.

Jag är egentligen en väldigt fredlig och fridfull person. Men när folk är sånna extremt korkade idioter som vill att politiker ska bestämma över hur andra ska leva sitt liv. Ställ upp alla jävla Anti-Rökare på rad och sen drar man ett nackskott i varenda jävel.
Och nej jag är inte pissed bara för det här. Det verkar bara komma mer och mer förbud. Vilket betyder att vi blir mer och mer kontrollerade. Men jag är less på det. Jag är som lejonet Elsa, född fri.

//Markus

Jag letpar. Jag kan inte täga ett.

Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva om i bloggen idag. Gör det i och för sig nu också. Men jag tror jag har bestämt mig. Först tänkte jag skriva om patetiska människor i tv. Jag älskar och titta på patetiska människor. Men jag hoppar över det för nu och går in på ett annat allvarligare ämne. Nämligen talfel och skrivfel. Vi börjar med talfel, dyselexi(stavas det så?). Jag tycker att det är ett ganska svart ord att skriva faktiskt. Men tänk då dom stackarna som har det? Dom kan knappt stava ordet "soffa" och då får dom ett sådant svårt ord för att beskriva ett fel som dom inte kan göra något åt. Nu hackar jag inte på dyslektiker. Jag känner många typ 5-6 stycken. Jag sympatiserar med dom.

Nog för att det är synd om dyslektiker. Men som stackarna med talfel, eller närmare bestämt dom som lespar måste ha det snäppet värre. Medans dom som stavar illa har hjälp av skrivprogram på datorn så har lesparna ingen hjälp. Nej dom får gott klara sig utan. Men kunde inte dom få ett ord som dom kan uttala. Tänk dig detta scenario.

En kille kommer in i en affär och köper en tidning för 26kr. Personen i kassan säger:
-Det blir tugotex kronor tack.
-Ursäkta vadå? frågar kille.
-Tugotex tack.
- Ehh nej tack. Tidningen räcker bra.
- Lytna på vad jag täger. Tuuugoteeex.
- Jag är ledsen men jag förstår inte.
- Jag letpar.
- Va?
- Jag letpar. Jag kan inte täga ett.
- Eeeh täga ett?
- Nej nej. Jag.Kan.Inte.Täääga.Ett.
-Vadå kan inte säga ett? Du sa ju det precis.
En hjälpsam person kommer fram och säger.
- Jag tror att hon försöker säga att hon Lespar. Hon kan inte säga S.
Killen tittar på tjejen i kassan och säger.
- Men va fan sa du inte det från början för? Hur mycket blir det?
- Tugotex tack.
- Eeeh?

Fatta jobbigt att inte ens kunna berätta för folk vad man har för problem. Fast dom som har det värsta talfelet av alla måste vara skåningar. Eller danskar. Men det är typ samma skit.

Fridens //Markus

*VIKTIGT*Fakta om datorernas plan att ta över världen

Jag tänkte egentligen skriva om Gud och religioner. Men min dator började bråka med mig. Det kan vara Gud som ville tala om att mina åsikter om hans "jobb" inte var välkommna. Eller så beror det på att min dator konspirerar mot mig, mot världen. Min gode vän Chrille skrev också om detta. Att datorerna kommer ta över världen.

Vad har jag för fakta för att backa upp mina teorier? Det finns en hel massa skit jag kan ta upp. Jag tänkte inte rabbla upp hela datorns CV men en liten del tänkte jag berätta. Men jag gör det med rädsla för mitt liv. Dom ser allt. Vet allt. Jag sitter vid min egen dator och skriver detta. Vilket gör att min dator, som ska vara min tjänare och göra det jag säger, vet att jag berättar om denna konspiration. Jag har vetat länge att datorerna kommer att sätta in sin stöt någon gång. Det är många år sedan jag såg signalerna. Men precis som alla andra lät jag det passera. och jag vet inte varför. Kanske trodde jag att det var mitt fel. Eller att det bara var ett elakt skämt från datorns sida.

Det första och egentligen mest skrämmande är att dom har människor som hjälper dom. Hackers. Dessa personer skapar virus som gör att datorerna jävlas med oss andra. Och där gör datorerna ett smart drag. För då får dom oss människor att kämpa mot varandra. Dom behöver inte göra något alls förutom att ta emot viruset och sen se på när vi svär över dessa hackers.
Inte nog med att hackers hjälper så har vi folk som bygger robotar som hjälper till. Dom bygger vad vi alla tror är snälla hjälpsamma jävlar. Men vänta och se. Snart kommer det bara komma större och starkare robotar. Robotar med vapen. Intelligentare AI. Datorerna har redan kontroll över väldigt mycket. USA's kärnvapen tillexempel. Men varför har dom inte satt in stöten för då? Det finns ett enkelt svar på det. Det är deras strategi. Låt människorna jobba åt dom. Det är bättre att människorna gör skit jobbet. Sen när datorerna har fått sina starka fotsoldater. Och bättre AI då kommer dom igång.

Det andra problemet är att människor är för naiva. Alla tänker att datorer kan inte tänka själva. Är ni så säkra på det? Hur många gånger har inte ni råkat ut för att datorn lägger av och hänger sig mitt i något viktigt? Tror ni att det bara händer av sig själv? Nej, dom testar oss. Dom testar hur starkt psyke vi har. Hur lång tid det tar innan vi knäcks.
Vad är det vi gör när vi har fel på datorn? Jo, vi ringer någon som "kan". Kan vad? Självklart fixar dom problemet. Men dom sätter även igång ett annat problem. "Men min dator funkar bra nu" säger nog dom flesta. Och det stämmer säkert. Men min fråga är: Hur länge gör den det? Ni lämnar datorn i händerna på deras allierade. Som tur finns det personer som verkligen KAN. Dom som tar bort felet. Som verkligen vill hjälpa. Så tänk på det nästa gång ni mobbar en datornörd i skolan. Ni kanske skapar nya fiender som slår sig ihop med datorerna.

Det tredje problemet är att datorerna jobbar ihop med varandra också. Som min och chrilles datorer gör. Båda verkar jävlas så mycket dom kan. Och min dator har flera allierade. Titta bara på meddelandet jag fick idag:

Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.

Och bara på dom få orden ser vi signaler. Första är orden "BAD REQUEST". Där får datorn oss att tro att det är vårat fel. Sen det andra "Your browser sent a request that this server could not understand.". Där är delen om att "Server could not understand" intressant. Det får oss att tro att datorerna är korkade. Därför avfärdar vanligt folk det som ett simpelt fel.
Men vi som är vanligt folk har inga ledar datorer. Vi har spioner. Dom som testar oss och skickar iväg informationen till sina ledare.

Sen har vi en fjärde grej. Det är den delen som är riktigt farlig. AI. Alla tror att datorerna inte kan tänka själva. Det kan dom visst. Om inte ni har fattat redan från det jag skrivit innan i detta inlägg så lyssna nu. Igår nämde jag spelet GTA:IV. Där finns en fysikmotor som heter euforia. Till att börja med är namnet vilseledande. Det får människor att tro att det är något bra. En eufori. Men nej, denna fysikmotor kan tänka själv. Tänker inte gå in på några detaljer om hur den funkar. Det finns och hitta någonstans.

Där har ni lite fakta om det. Jag tänkte avsluta detta inlägg med en liten del ur chrilles inlägg om samma ämne.

"När de sista människorna står framför huvudservern och ska rädda världen från den totala kataklysmen så frågar kontrolldatorn lite vänligt ?Du håller på att avsluta programmet, alla processer kommer att försvinna, vill du spara innan du avslutar?? När människorna bryskt klickar på nej så kommer självklart sparprocessen sättas igång ändå, och så fort dom har avslutat och vänt ryggen till så kommer alting att börja om på nytt."

Fridens //Markus

"Vi måste skydda våra barn"

Grand Theft Auto IV släpps den 29:e April. Och lyssnar man lite och läser tidningar så märker man att vissa människor verkligen är emot sådana typer av spel. Och jag kan inte förstå varför. Helt allvarligt så kan jag inte få in det i min hjärna. Det är ett jävla hyckleri och säga att GTA är för våldsamt att säljas. Det är antagligen mest äldre personer som säger det. Och jag kan garantera att dom har suttit och kollat på en våldsam film eller läst en våldsam bok. Och är man emot sån media också så då är det väl bara att låta bli.

Jag lyssnade på radio och där pratade en speljournalist om GTA4 och spelvåld i allmänhet. Och en kvinna hade mailat in och skrev något i stil med "Du har uppenbarligen inga barn..massa jävla svammel om att hennes sons kompisar spelar sådana spel osv". För det första tycker jag att det är jävligt otrevligt av en vuxen person och använda sig av meningen "Du har uppenbarligen inga barn". Som om att bara för att man spelar spel så låter man sina barn spela vad som helst. För det andra så är det inte spelbolagens ansvar att se till att barn inte spelar våldsamma spel. Lika lite som det är filmbolagens ansvar att se till att barn inte ser på porr. Det är föräldarnas ansvar. Är man runt 10 så har man inte pengar att köpa spel för. Det är föräldrar som gör det. Och precis som med filmer så går man inte och köper vad som helst.

Spel som GTA riktar sig till en äldre publik det finns åldersgränser. Och ska man börja förbjuda och censurera spel så ska man ju samtidigt börja censurera film, böcker, nyheter och musik också. Det skulle inte funka. Då går man bara bakåt i tiden. Dessutom tycker jag att det låter som en diktatur. Detta skrev jag nog i ett tidigare inlägg men skit samma. En klok person sa "att skydda barn med hjälp av censur är som att bota huvudvär med halshuggning".

Är man en vuxen person och vill skjuta snutar, köra rattfull och meja ner människor med ett automatvapen på Times Squere i ett tv-spel så får man göra det. Det skadar ingen annan. Och sådana grejer ser nästan alla i filmer ändå. Gillar man det inte så fine, köp inte spelet. Men försök inte pracka på andra det ni tycker. Hur kul skulle en helt censurerad värld vara?

Fridens //Markus

Människor är inte värda lika mycket

Nu har media kommit in i en våg av hemska saker som händer barn. Söta barn såklart. Annars går det ju inte. Det är som sånna där vegeterianer som inte äter söta djur. Men vad beror det på att dom fokuserar så mycket på dom stackars barnen? Har det blivit mer våld mot barn eller är det bara så att tv och tidningar väljer att skriva om det? Jag tror på det senare. Men det måste vara söta svenska barn. För vi har ju redan fokuserat på dom svältande barnen i Afrika, så det är inte synd om dom mer nu.
Jag personligen skiter i vilket. Det är jätte hemskt det som har hänt den senaste tiden. Och det är synd om alla inblandade. Jag kan inte sitta och tänka på det hela tiden. Man blir bara deprimerad om man tänker på alla hemska saker som händer i världen. Det som är ännu nmer tragiskt är att det är bara synd om dom personerna i några veckor, kanske ett par månader. Sen då? Då kommer det en ny hemskt grej som tidningarna kommer fokusera på. Typ våldtagna kvinnor, en ny naturkatastrof eller Håkan Hellström släpper ett nytt album. Och då kommer media fokusera på det ett tag. Och då är det synd om dom våldtagna kvinnorna, dom inblandade i katastrofen eller dom som lyssnar på Håkans skiva. Och visst det är jätte synd om dom. Speciellt dom stackarna som blir skadade av den ylande och tondöve Göteborgarens falska röst även om det är självförvållat. Men jag sitter inte och tycker synd om dom. Det där lät hemskt kanske. Men det händer så mycket skit i världen att jag stänger av min empati för människor som inte är i min närhet.
Jag skulle inte vilja ha en massa skvaller tidningar som Aftonbladet eller Expressen springandes efter mig dag ut och dag in om en sådan tragedi hände mig. Jag skulle inte orka med att hela svenska folket tycker synd om mig.

Alla har sina egna problem. Och även om vissa har det värre än andra så är det jobbigt med problem ändå. Och därför ska man konsentrera sig på sitt. Annars blir man som sagt deprimerad. Nu låter jag nog mer av en känslokall idiot än vad jag är egentligen. Men tyvärr är det så att människor är olika värda. Mina nära är mer värda än vad andras är för mig. Och jag antar att andra känner precis likadant för sina nära och kära. Den som inte gör det kan inte tycka om sin familj och sina vänner så extremt mycket.

Fridens //Markus

Lite om min blogg

Har kollat igenom några av mina gamla inlägg. Mest för att se vad jag skrev för länge sen. Jag kom fram till några saker.
Först så var det väldigt dystert och samhällskritiskt. Det är det fortfarande, men nu är det lite mer humor också. Hur kommer det sig då? Har jag precis fått humor? Nej, den har jag väl alltid haft. Men förr ville jag bara få ur mig skiten jag störde mig på och så. Nu kan jag göra det och även försöka skriva lite roligare grejer.
Det andra jag kom på är att jag blandade för mycker olika grejer i ett inlägg. Jobbigt och läsa. Bättre att konsentrera sig på en sak.

Sen har vissa grejer bara försvunnit. Till exempel mitt expriment att bli en känd bloggare. Anledningen till det är, vem fan orkar anstränga sig? Och dessutom är det inte ens min stil att försöka mig på det.
Och en sist grej är att bloggen fortfarande ser lite skum ut. Det beror på att jag inte orkar fixa till den.

Det var väl allt för nu. Kanske lyckas få in nått inlägg till idag innan jag lägger mig.

Fridens //Markus

Markus Svarar

Dags för mig att svara på frågor igen. Det var ett tag sen. Jag vill bara påminna att alla frågor är riktiga. Jag har alltså inte hittat på dom.


Fråga:
Min sambo var ute på krogen med sina kompisar, några dagar senare hittade jag sms i hans mobil som han skrivit till en tjej han träffat ute. Det stod att han tyckte hon var trevlig och ville träffa henne igen. När jag konfronterade honom sa han att han vill bli vän med henne. Jag ser detta som otrohet och funderar på att göra slut, vad tycker du? //Sarah

Svar:
Frågar du en annan människa om du ska göra slut eller inte? Kan du inte tänka själv? Först frågar du om jag tycker att du ska göra slut. Snart kommer det frågor om vad jag tycker att du ska jobba med. Och sen blir det vart du ska på semester. Inom en snar framtid kommer du fråga mig om jag tycker att det är dags för dig att gå på toa.
Men jag har ju tagit på mig detta extremt stora ansvar och styra över andras liv så jag får väl svara på frågan. Jag tycker att du är paranoid och försöker kontrollera honom. Tänk om han sa att du inte får skaffa nya vänner? Så länge han inte gömmer benet i grottan för att uttrycka det fint så tycker jag inte att du ska vara orolig. Men det riktiga problemet du har är att du måste lära dig och fatta dina egna beslut. Annars kan man inte bli vuxen. //Markus

Fråga:
Hej. Jag kan inte glömma mitt ex. Det var 3 år sen han gjorde slut. Och jag hoppas fortfarande på att det ska bli vi. Hur blir jag fri? //Sonja

Svar:
Det första du kan göra är ju att skaffa dig ett liv. Det är ju bara patetiskt att springa runt och önska. Gå ut och sup. Sen går du hem med första bästa kille och har hårt gorilla sex på hans balkong så grannarna ringer polisen. Sen pucklar snutjävlarna. Då lovar jag att du får annat och tänka på. Lycka till =) //Markus

Fråga:
hej. min bästa kompis ska gifta sig i sommar. men jag tycker att hennes fästman är en riktig idiot. bör jag säga något eller är det ett stort no-no.

Svar:
Jag vet vem du är. Nåde dig om du snackar skit om mig till Ellie.


Det var dom frågorna som jag hittade denna gång.

Fridens //Markus

Dags att omprioritera

Läste att man kan få 6 månaders fängelse om man använder falsklegg i krogkön. Det låter ju helt sjukt. Det finns mördare, pedofiler och våldtäktsmän som inte ens åker fast. Och åker en våldtäksman fast så är risken inte så stor att han ens får något straff. Och ändå låter man poliserna jaga folk med falsklegg och fånga fyllon på stan. Känns som att dom har väldigt fel prioriteringar.
Och det är inte bara där dom priotiterar fel. Ta bara skatteverket. Dom gör kontroller på hederliga arbetare medans dom riktiga fuskarna sitter och spenderar alla sina svarta pengar. Jag hörde om en kille. Han har/hade ett företag, gjorde jobb åt kommunen. Han hade 10 anställda. Många lastbilar och traktorer. Hur mycker omsatte han då? 5miljoner? 10 miljoner? 15 kanske? Nä inte ens i närheten. Han omsatte under 200.000 kronor om året. Men inget skatteverk kom till honom och hälsade på. Hur sjukt är inte det?
Det finns inkomst kalendrar där man kan se vad företag och så drar in. Varför sätter man inte 10 personer på att kolla igenom dom? Där kan man kolla vilka som drar in misstänkt lite pengar och sen göra en kontroll på dom.
Men icke. Bättre att jaga vanliga medelssvensson som lägger till en tusenlapp i deklarationen.
Så jävla idiotiska prioriteringar.

Fridens //Markus


Suger suger inte

Här kommer ett lagom hjärndött inlägg. Klockan är ju rätt mycket och då behövs något lättsamt.

Ordet "Suger" är ju något negativt. Men hur kan det ha blivit det? Jag tycker att "suger" är en bra sak. Ta bara en dammsugare. Skit bra att ha. Ett sugrör gör ju ingen nytta om man inte suger i den. Är 2 personer sugna på sex är det ju bra. Men om bara den ena är det så är det ju inte ordet "sugen" som är negativt. Avusugning=jätte bra. Jag kan inte hitta något negativt med det ordet.

Men ordet "blåser" är ju en negativ jävel. Om det är blåsigt ute så är det skit. Om dammsugaren blåser är det ännu jävligare. Om man blåser i ett sugrör så gör det ju ingen nytta. Det har ju motsatt effekt. Om då "suger" är positivt så måste ju "blåser" vara negativt. En avsugning är ju inte så skön om personen som ger den blåser.

Så för att göra det hela kort. Suger suger inte. Men blåser blåser.

Peace //Markus

Hemma, som festival fast bättre.

Jag fattar inte grejen med festival. Ta Hultsfred som exempel. Sitta i 3 dagar och supa, inte duscha, käka skit mat, sova utomhus och lyssna på musik? Hur jävla lockande är det på en skala? Precis allt det där kan jag göra hemma i Stockholm. Billigare är det också. Plus att man har valet att gå hem och sova om det är kallt. Endags festivaler funkar skit bra. Men 3 jävla dagar? Nej fy fan. Hellre står jag och pissar i en buske i hulmegården än nere i någon jävla håla med flera tusen fulla fjortisar.
Som sagt. Låta bli och duscha det kan jag göra hemma. Käka slemmiga nudlar, det kan jag göra hemma. Sova utomhus? Jupp, hemma det med. Med valet att gå hem om man vill. Lyssna på musik då? Det kan man väl inte göra hemma? Jo det kan du ge dig fan på att man kan.
Alltså är hemma som festival, fast bättre. Utan leran, utan myggen. Och med öl på bolaget.

Peace //Markus

Vänner vet för mycket

Kompisar är väldigt bra att ha. Jag har väldigt kul minnen från min tonår med alla mina vänner. Jag har en som jag har känt länge. Vi gick i samma skola på lågstadiet. Vi umgicks inte och jag är inte säker på om jag har några minnen från den tiden om honom. Jag var en mean maddafakker då. Riktigt elak och en riktig liten terrorist.

Men jag gick om 5:an och hamnade i en parallel klass till Chrille. Vi umgicks inte i början. I min klass gick en gammal kompis till honom. Och det var genom honom vi träffades. Hur det gick till är en annan, men ganska rolig historia som vi får ta en annan gång.

Men efter det så umgicks vi mer och blev "Partners in Crime". Jag tjuvrökte nog med honom första gången i 6:an någongång. Vi trashade bilar i högstadiet. Och rökte lagliga droger tillsammans efter det. Vi har nog gjort det mesta tillsammans. Han var den som ställde upp när jag var deppig. Peppade mig när jag var extremt kär i en jätte söt blondin på högstadiet. Just den delen gick ju kanske inte så bra efter som jag aldrig fick till det med henne. Kan bero på att den söta blondinen och jag hade känt varandra sen vi var små. Han är även den som konspirerade så att jag och min älskade Elinore blev tillsammans. Sen är det många grejer som jag ångrar att vi inte gjorde tillsammans första gången också. Jag hade nog gärna haft min första fylla med honom. Nu är det här kanske en dum grej och önska men skit samma. Jag hade gärna haft honom med mig första gången jag blev hög också. Däremot skulle ag inte vilja haft med honom första gången jag hade sex. Det hade bara varit nasty=P.
Kort sagt så har vi varit med om jävligt mycket tillsammans. Och jag har många ovärdeliga minnen med honom.

Fast nu var det inte riktigt meningen att jag skulle skriva det. Jag skulle skriva om vänner i allmänhet. Som sagt, vänner är extremt bra att ha. Men det är farligt att bli ovän med en person som vet väldigt mycket om en. Chrille vet extremt mycket om mig. Det mesta av skiten jag har gjort är i och för sig publicerat här på bloggen. Men OM jag på något sett skulle bli en kändis så finns det många grejer som han skulle kunna sprida ut. Nu är han inte lagd åt det hållet. Och det är jävligt skönt.
Nu blev det här inlägget helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Blev en story om Chrille istället för ett inlägg om att vänner vet för mycket. Men som jag sa i förra meningen: Vänner vet FÖR mycket.

Peace //Markus

Fuck blondinbella

Jag vet att jag skrev om det här för inte så länge sen. Men jag känner att jag måste skriva om det igen. Avundsjuka. Det verkar som att så fort man kritiserar allas vår kära superbloggare whatever her name is så blir man helt plötsligt avundsjuk. Om jag säger tex att hennes blogg är det värsta jävla skiten jag läst(vilket nästan är sant) så är jag avundsjuk. Så fort jag skulle skriva att jag är less på att se henne på framsidan i varenda jävla tidning, så är jag avundsjuk. Och om jag inte tycker att det är synd om henne för att hon har bloggat så mycket att hon är utbränd så är jag avundsjuk. Och jag kan inte förstå hur folk tänker. Ja det är väldigt jävla synd om henne för att hon sitter vid en jävla dator och klickar på tangenter. Såååå extremt jävla jobbigt. Jag tuppade nästan av själv precis. Jag känner verkligen med henne. Jag har gråtit hela helgen för hennes skull.

Aja skit samma. Tillbaka till ämnet. Hur kan man påstå att någon är avundsjuk för att man kritiserar en annan person? Och det lustiga är att det gäller inte alla människor. Det verkar bara en del personer som man är avundsjuk på. För om jag tillexempel skulle skriva att George W Bush är en jävla skit president. Så skulle jag inte bli kallad avundsjuk. Och det finns flera 100 exempel på det där.  Men så fort man råkar säga att stackars lilla blondinbella är tråkig, nä då jävlar har jag gått för långt. Då är jag en avundsjuk jävel.
Men nej jag är inte ett dugg avundsjuk på henne. Jag kan till och med tala om vad och vilka jag är avundsjuka på. Grabbarna i Millencolin, NOFX, Bad Religion med flera. Personer som får turnera runt om i världen och spela grymt bra musik till miljoner människor. Dom är jag avundsjuka på. Alltså personer som jag beundrar. Personer som underhåller mig. Jag skulle vilja vara i deras situation. Jag skulle vilja resa och se hela världen. Göra något jag älskar och göra människor glada. Inte i någon jävla brattig blondies värld.

Så FUCK blondinbella och hennes patetiska lilla utbrändhet. Skaffa dig ett riktigt jävla jobb. Du skulle inte klara dig en sekund.

Peace //Markus

Intelligent liv i rymden?

Rymden är ett någonting som jag tycker är intressant. Tyvärr ser man inte så mycket i Stockholm. Det är för ljust. Men när jag är hon min käre far ute på landet så brukar jag ställa mig ute, tända en cigg och stirra upp i luften och drömma mig bort en stund. Tittar man riktigt noga så kan man till och med se en satellit flyga förbi högt där uppe. Det är avkopplande och bara stå och titta upp i den mörka rymden. Ibalnd kan man till och med se ett ufo flyga glida förbi. Antar att ufot är ett flygplan som är påväg att landa på Arlanda. Det ser ju ut som ett plan, låter som ett plan och flyger mot flygplatsen. Men man vet ju aldrig=P.
Någonstans ute i universum måste det ju finnas liv. Så jävla stort som det är så är man ju bara korkad om man tror att vi människor är ensamma. Oavsett om livet ser ut som det gör i Star Wars eller om det bara är encelliga bakterier så måste det finnas.

I alla filmer om utomjordingar så är det ju alltid dom som anfaller jorden och människorna är alltid goda och snälla och ska försvara sig. En sådan grej skulle nog inte hända i verkligheten. Har vi ledare som Bush så räcker det med att det visar sig att utomjordingarna har olja eller något annat vi behöver på jorden för att han skulle påstå att dom har kärnvapen och sen bomba skiten ur dom.

Jag hoppas verkligen att det finns intelligent liv ute i rymden. För det finns fan inte här på Jorden i alla fall.

Peace //Markus

Medvetslös

Jag satt och kollade runt på nätet och hittade en blogg/sida som kallar sig "Sveriges största renodlade modesajt för män. Vi skriver dagligen om stil, mode och kroppsvård för nyfikna och medvetna män". Medvetna?? Om vad? Att modebloggar suger? Att det är krig i irak? Eller vad? Alla är väl medvetna om något? Om man inte är medvetslös förstås. Men är man det kan man ju inte läsa. Annars är det väl inte många som är omedvetna? Alla är inte medvetna om allt men men ingen är väl helt omedveten? Om man som sagt inte är medvetslös.
Jag hittade också en annan sida som kallar sig " Den medvetna modebloggen ". Tjejen som skriver det lär alltså inte vara medvetslös hon heller. Vad är bloggen medveten om?
Jag blir så irriterad på allt om mode. Läste en tidning och på framsidan stod det "Kläderna du MÅSTE ha". Vadå måste? Jag MÅSTE INTE ha en ful jävla v-ringad tröja. Jag måste inte ha ett par skor från märket "nånting nånting". Och jag måste absolut inte ha någon klänning som slutar över mina knän med matchande högklackade gympadojjor eller vad som är "inne" nu förtiden.
 En annan sida skrev "Allt du bara måste veta om människorna och händelserna på och kring Stureplan". Jag vet redan allt om mäniskorna på stureplan. Ett gäng dryga, ytliga människor som tror sig vara bättre än alla andra och som tror att man kan behandla folk hur som helst för att pappa har pengar.
Nä, jag MÅSTE fan ingenting. Men jag VILL spränga Stureplan åt helvete.

Fuck MÅSTE //Markus

Sprängde dom Shulman?

Jag var på väg hem vid 12-tiden idag och såg att det stod en massa poliser överallt och det var avspärrat. Jag undrade vad som hade hänt. Jag parkerade bilen och skulle gå. Då såg jag att min gata också var avspärrad. "Shit" tänkte jag och hoppades på att mitt hus var okej. Jag tittade och allt såg bra ut. Kanske var det en skottlossning. Typ någon hade gått berserk och mejat ner 10 oskyldiga människor GTA-Style. Nä, inte det.
Då kände jag lukten av rök. Terrorattack då? Någon som har sprängt Mocco åt helvete. Nej tyvärr, inte det heller. Då såg jag lite rök som kom från Nybrogatan. "Yees dom har sprängt Alex Shulman" tänkte jag direkt och jublade.
Jag gick med ett nöjt léende på läpparna fram till några poliser och frågade om jag kunde få smita förbi avspärrningarna och gå hem. Den söta kvinnliga polisen frågade vart jag bodde. "Vadådå? Vill du följa med hem?" tänkte jag säga. Men jag tyckte det verkade opassande. Dels för att jag inte är singel och för att jag inte vågade chansa på att hon inte skulle ta med sig batongen. Vem vill ha en sådan i röven? Men jag visade vart jag bodde och hon sade att det var okej. Tack sa jag och knallade hem. Slog igång datorn och kollade vad som hade hänt. Det var någon pub som hade brunnit. Alltså inte Shulman. Fan!

Peace //Markus

Sexfråga.

Nu är det dags för mig att svara på en fråga igen.

Fråga:
Hej, tack för din braiga spalt ;) Min fråga: om man aldrig har haft sex, gör det ont första gången då? Är det något man kan göra för att inte få ont. Vad kostar kondomer? Hur länge tycker du att man ska vara ihop tills man har sex?//Tjej

Svar:
Tack så mycket. Nu har jag inte en spalt utan en blogg. Men den komplimangen är nog inte riktad till mig.
Nu till dina frågor. Om det gör ont är från person till person. Jag skulle rekomendera att första gången så skaffar du dig inte en kuk i stil med ett järnspett. Då lär det göra ont. Antar att du är typ 12 så du har säkert några smågrabbar i klassen.
Det finns massor att göra för att inte det ska göra ont om du nu väljer järnspettet. En väl beprövad sak är en riktigt rejäl fylla. Många har förlorat sin oskuld så. Det brukar sluta med att dom ångrar sig. Men det gjorde ju inte ont i alla fall. Andra bra grejer är marijuana. Funkar bra som smärtstillande. Det finns andra droger också. Så testa dig fram.
Ja vad kostar kondomer? Det är inget jag använder själv. Inte lika skönt med. Kör utan tycker jag. Skönare och billigare. Om du nu inte råkar bli gravid och föda barn. Det kostar fett mycket.
Hur länge man ska vara ihop innan man har sex? Det varierar från person till person. Vissa tar den rejäla fyllan och pippar med något finnigt äckel på ett epa-flak medans andra väntar till dom gifter sig och har sex på bröllopsnatten. Så det beror på vad man känner för. Vill man ha uselt sex och börja blöda på bröllopsnatten såär det ett bra val. Men vill man inte minnas sin bröllopsnatt som en blodig massaker så rekomenderar jag att ha sex tidigare.
Hoppas att du är nöjd med svaren//Markus

I-Landsproblem

I-landsproblem tycker jag är ganska kul. Man tycker att man har det så jobbigt ibland och det är över skit grejer egentligen. Vissa gnäller att dom inte har pengar(jag är ett utmärkt exempel). Jag brukar ha rätt dåligt me pengar ibland. Rätt ofta. Och många tycker så synd om sig själva. Men det gör faktiskt inte jag. Visst skulle det vara roligt att ha mer pengar. Men jag skulle säkert ha någon tusenlapp extra om jag inte hade köpt tv, dator, kabel-tv, internet och så vidare. Men många gnäller verkligen enormt mycket. "buhu jag har inte några pengar alls". Nä men du har tak överhuvudet, mat för dagen plus ett gäng onödiga grejer. Man ska vara glad för det man har och inte ledsen för det man inte har.

Andra i-landsproblem är t.ex. att man inte har den senaste mobilen, det finns inget på tv, det regnar, man måste jobba 8 timmar om dagen för skit lön, jag har skavsår på fötterna and so on. Listan kan göras lååång. Varför ska man egentligen ha den senaste mobilen? Det räcker väl att man kan ringa dit man vill?
Och att det inte finns något på tv:n vet man ju om. Det mesta som går är skit ändå. Det finns dom som inte ens har en tv. Dom får leka med kottar, som jag gjorde när jag var liten(eller så var det min mamma som gjorde det. aja skit samma).
Det är väl mysigt när det regnar ibland? Sitta innte glo på skräp program på tv. Om man nu har en tv dvs. Har man inte det får man ta med sig kottarna in. Du ska vara glad att det inte regnar bomber istället. Det är värre än lite vatten skulle jag tro.
Du ska vara glad att du har ett jobb. Det finns folk som jobbar 16timmar och får mindre pengar. Tänk på det nästa gång du använder pengarna du inte har och åker till Thailand på semester.
Lite skavsår är ju inte så farligt. Det som inte dödar härdar. Tänk på dom stackarna som får benen bortsprängda av minor. Där kan man snacka om jävliga sår.

Självklart kan man ju inte sitta och tänka på att andra har det värre hela tiden. Då blir man ju bara deprimerad. Men ibland kan man ju i alla fall försöka uppskatta det man har. Och vara glad över att man har något i alla fall. Det finns alltid någon som har det värre.

Peace //Markus

En dag i högvakten

Jag var ute på stan idag med chrille och erika. Vi knallade runt, käkade, fikade och snackade skit. På vägen hem så gick jag förbi slottet. Jag såg vakterna stå där. Ni vet dom vakterna som skjuter på varandra när dom inte står helt stilla och ser fåniga ut. Jag funderade på hur kul dom egentligen har det. Kan tänka mig hur deras dag ser ut.

07:00: Dagen startar. Dom ställer sig i sitt lilla bås. Och vaktar kungen. Som inte ens bor där. Alltså vaktar dom ett stort hus med turister i.

07:30: Åh en fiskmås flyger förbi.

08:00: Åh en fiskmås flyger förbi med en fisk i munnen. "Fan jag borde ha ätit frukost".

09:00: Ett gäng japanska turister stannar och fotograferar vakten. "oooh is this leally the loyal castle?". En fiskmås flyger förbi tätt följd av 2 andra fiskmåsar. Trekant på g?

09:30: Ett gäng tyska turister stannar och fotograferar. "Where bist das elch?". En fiskmås flyger förbi med en fisk i munnen. "Den jäveln retar mig. satans hackspätt"

10:00: En limosin stannar. Kan det vara kungen? Nej, ett gäng rika japanska turister. "Is the king home? I leally leally need to see him". En fiskmås flyger förbi.

10:30: En limosin stannar. Madde kanske? "Nu jävlar får jag ligga".  Nej, inte idag heller. En hel flock fiskmåsar flyger förbi.

11:00: En fiskmås flyger förbi med en fisk i munnen. "Nice lunch nu. Fisk kanske?"

Och så flyter dagen förbi. Han kommer hem och hans tjej frågar "Hade du en kul dag på jobbet älskling?". "Mmm super spännande".

Peace //Markus
Vidriga pedofiler

Det skrivs mycket om den försvunna 10 åringen i Dalarna. Dom har ju tagit fast en 42 åring som är misstänkt. Nu ska man inte döma folk i förhand för det är bara dumt om det skulle visa sig att han är oskyldig, men om det var han så kan man ju undra vad han tänkte. Och det gäller alla pedofiler och liknande. Hur man kan ge sig på ett barn?
Jag tycker att alla får tycka om vad dom vill. Bara man inte skadar någon annan mot deras vilja(det finns ju folk som gillar att bli skadade). Men ett försvarslöst barn kan ju inte göra något motstånd och är inte kapabla att ta ett beslut om sex. Som jag sa så får man tycka om vad man vill. Visst du får gilla barn, djur eller vad som helst. Det rör inte mig ett skit. Så länge jag slipper höra om det. Men när man börjar utnyttja och skada en person så går det för långt. Det fanns eller finns en sida för pedofiler. Helt laglig eftersom det inte innehöll barnporr. Där kunde dom vidriga människorna diskutera sex med barn. Det fanns även frågor och svar. Och jag kommer ihåg en fråga som dom tog upp. Och frågan var typ "Tar inte barn skada om man har sex med dom". En egentligen bra fråga om svaret hade varit bra. Svaret löd "Barn kan ta skada. Därför får man anpassa sexet till barnets utvecklingsnivå". Jag trodde jag skulle spy när jag hörde det. Vad är det för jävla idioter som håller på så? Klart som fan barnet tar skada. Kanske inte fysisk skada men psykisk. Det är så sjukt att man mår illa.
Som sagt så lägger jag mig inte i vad man gillar och inte gillar. Det är inte min sak. Men när man börjar utöva dom sjuka idéerna så känner jag bara för att skrika. Skulle jag träffa på ett sådant sjukt svin så vet jag inte vad jag skulle göra. Mord kanske??

Peace //Markus

Barn eller inte barn?

Det är någon fransk författare som har släppt en bok med 40 anledningar att inte skaffa barn. Och den kvinnan satt och pratade om boken och massa andra grejer. Hon har 2 barn som är i yngre tonåren som alltså fattar vad hon säger. Och i intervjun så säger hon att hon ångrar att hon skaffade barn. Kul för dom ungarna och höra sin morsa säga det. Hon kanske skulle ha tänkt på det innan hon skaffade sig 2 barn. Borde hon inte ha fattat efter det första att hon inte ville ha ungar? Hon sa också något i stil med att hon inte kunde lämna bort barnen eftersom att hon slutför det hon påbörjar. Vilken jävla idiot. Det låter som att ungarna är något projekt.
Om man kommer fram till att man inte vill ha barn innan man får några så gör det ju inget. Det är ens eget val och man har sina anledningar. Det är helt lungt för mig. Men om man har barn och sen ångrar sig kanske man ska behålla den åsikten för sig själv. Dom barnen måste ju verkligen känna sig uppskattade. Jävla idiotkärring. Tänk lite innan du hoppar på något som du inte känner för.

Markus Svarar pt.2 8/4-08

Nu har jag inte så mycket och göra så jag tänkte svara på några frågor igen. Jag gillar och hjälpa folk. Och som jag sagt tidigare så är alla frågor riktiga.


Fråga:
Jag är en kvinna på 50 som (yada yada massa snack om MASSA skit).Men jag har aldrig haft en pojkvän och är fortfarande oskuld. Jag kan knappt(mer skit om att hon inte kan se kärleksfilmer utan och gråta). Villa bara lägga mig ner och dö. Vem skulle vilja ha sex med mig? Funderar på att skriva kärleksroman. Förmodligen ända sättet för mig att uppleva kärlek.//Ratad
       
  

Svar:
Men det var väl själva fan vad emo du låter. För det första så är väl det här ingen riktig fråga eller? Kanske den där delen om vem som vill ha sex med dig, men jag tror att du menar hypotetiskt. Men det är klart jag ska ge dig råd. För det första, skriv ingen kärleksroman. Hur kan någon som aldrig fått dansa sängtango beskriva det? Och det att du gråter till kärleksfilmer, det är väl ingen big deal. Det gör ju alla tjejer. Jag har en flickvän och hon gör likadant. Och för att svara på frågan om vem som skulle vilja ha sex med dig. Kolla in www.knullkontakt.se. Där kan du få till det. Lycka till!! //Markus

Nu har jag en gäst expert som ska svara på en annorlunda fråga. Chrille som experten heter hittar du på http://droopy.wordpress.com
Fråga:
Första gången jag hade sex med min nya pojkvän så skulle jag suga jag av honom. Men när han hade penis i munnen på mig ville jag verkligen bita av den och skada honom. Varför? Jag är rädd för att tänka så fler gånger. //Skruvad tös


Svar:
Mitt tips är kort och gott att om du slutar svälta dig själv så kommer antagligen dessa tankar om att äta din pojkväns penis också att försvinna. Annars är mitt tips att ge upp oralsex, om inte annat så för att slippa konsekvenserna som denna könsstympning skulle medföra. Annars kan du ju pröva och bita. Han kanske gillar det. //Chrille [Kostrådgivare och sexexpert]


Fråga:
Jag och min kille har varit tillsammans i två och ett halvt år. Han älskar mig över allt annat, jag är den enda han kan prata med, jag är vackrast i världen, jag är det underbaraste som finns, han skulle aldrig klara sig utan mig.Han är verkligen så kär i mig. Problemet är att jag sedan en längre tid vill göra slut. Men jag vågar inte. Tänk om han tar livet av sig? Eller blir alkoholist? Eller slår mig? Tänk om han vägrar låta mig göra slut? Hur säger man det? Att man inte älskar någon längre? ska jag bara säga det rakt ut och ta smällen? Snälla hjälp mig!! /Tacksam för svar

Svar:
Du har det svårt du. Tänk vad du kan utnyttja situationen. Be honom köpa fina grejer och göra fina saker för dig. Vill han inte det så gör du bara slut. Och hur ska du göra det då? Om du är rädd att han ska slå dig så har jag ett bra tips. Ta ett foto där du har sex med en annan kille. Sen skickar du det till honom med texten "Jag har träffat någon annan". Då kan han inte slå dig. Och det låter som ni är något yngre så du får hoppas att han inte har någon langare som köper ut sprit till honom. Och tar han livet av sig så se det från den ljusa sidan. Han lär inte besvära dig mer. //Markus
 

Markus Svarar

Jag tänkte svara på några frågor till idag. Och som jag skrev igår så är det för att dom riktiga svaren sög. Alla frågor är äkta. Alltså inte påhittade. Men dom kan vara kortade.

Fråga:
Ska man ha olja till massagestaven? //Anonym

Svar:
Ja det ska man absolut ha. Den fastnar inte i stekpannan lika lätt då. Mitt tips är att använda sig av en gummistav eller liknande. Metall eller andra hårda material kan vara svårtuggade. Stek staven på låg värme så minskar risken att den smälter. //Markus


Fråga:
Yo! Jag är en kille på 16, som har ett litet problem. För trång förhud, hur gör jag för att kunna fixa detta? Tycker av någon outgrundlig anledning att det skulle vara pinsamt att gå till ungdomsmottagningen. //Anders

Svar:
Yo yo. Whats the dizzle? Aboow du kan kirra dicken om du tar en stilett bruushään. Sen du ska kutta upp huden lixom. Vem faan tycker inte d e skämmit o gå dit? Bara vita där. Lycka till bruushäään. //Markus


Fråga:
Hur har man bäst analsex?

Svar:
Tryck upp den i skitan och kör på bara. Båda måste vara med på det självklart. Våldtäkt är inget jag rekomenderar. //Markus


Fråga: Jag har hört att män tycker om när man har en isbit i munnen och vandrar över hans kropp med den. Stämmer det? //Undrande

Svar:
Män tänder på ALLT. Har du inte läst tidningarna? Män har svårt att få jobb på dagis för att alla män är pedofiler. Och män tänder ju även på att få fingrar i rumpan också. Så mitt tips är att du tar isbiten och stoppar in den där helt enkelt. Snacka om iskallt(hihihi lite sexpert humor). //Markus

Moppepojkar

Detta inlägg är i stil med det jag skrev om när jag höll på att köra över kärringjäveln i stan för ett tag sedan. Idag höll jag på att köra över 3 små moppepojkar. Gjorde jag det? Nej, kroppen reagerade snabbare denna gång också. "Synd" tänker ni. Ja det är det också. Det var i Märsta som jag körde denna gång. Jag hade precis kört över ett tågspår och fått upp hastigheten till blygsamma 120(eller 30. minns inte riktigt) km i timmen. Och jag kör i lugnan ro och då kommer dom där 2 hjuliga terroristerna. Noll koll och kör mot väjningsplikt. Idioter. Men som sagt denna gång vann kroppen över hjärnan igen och så hade jag en passagerare med mig också. Hade jag kört på dom så äckliga sakerna så hade dom fått pröjsa skadorna. Alltså 2 flugor i en smäll. Låter jag känslokall? Jo kanske. Men så har jag inte så stor respekt för andras liv när dom gör hur dom vill.

Peace //Markus

Svarar på relationsfrågor.

Nu har jag suttit och haft tråkigt hela kvällen. Kollat på tv, läst nyheter and so on, and so on. Så då kan man ju skriva blogg. Det kan ju vara kul. Jag tittade på vad folk frågar relationsexperter. Jätte kul tänkte jag och valde ut en fråga. Och den tänkte jag svara på. Varför? För att det som "experten" svarade var så jävla värdelöst.

Fråga:
Jag har så svårt för att träffa killar! Jag har varit singel nu i snart fem år, och får aldrig kontakt med killar. Det känns som jag sänder ut fel signaler, kan det vara så? Hur gör jag för att visa mig intresserad/intressant för killar? Tack!
//Stina

Svar:
Hej Stina. Det är aldrig kul och gå utan lite latjo lajban i 5 år. Och jag tror det är som du säger. Du sänder ut fel signaler. Det du borde göra är att dra på dig en push-up bh så att tuttarna verkligen syns. Sen går du ut på stan en vacker vårdag. Det är då killarna är extra uppmärksamma. Efter en vinter utan halvnakna damer på stan så uppskattas det lite hud i vardagen så killarna kommer att vara på hugget. Spana efter en kille du vill ha och sök ögonkontakt. När han ser dig så putar du med läpparna. Drar fingrarna gemon håret. Och sen drar du upp tröjan och bh:n och flashar tuttarna. Då jävlar ska du se att killen går igång. Får det är så killar är funtade. Lätt manipulerade och ganska korkade. Lycka till.
//Markus


Pappa och morfar, till samma barn

Jag satt och surfade runt och gick in på aftonblaskans hemsida, den där skvaller sidan. Där såg jag en grej som fick mig att må lite illa. Det var en Man(läs: idiot) som hade skaffat unge med sin dotter. Att gubbjäveln är 61 och skaffar barn är illa nog(kommer tillbaka till det snart). Men att han dessutom gör det med sin egen dotter är ju bara sinnesjukt. Pappan(och nu morfar) hade lämnat familjen när dottern(som nu är mamma till sin pappas barn) var 1 år. Och sedan hade dom återförenats. Och kåta som dom var så knullade dom 2 veckor senare. Är det bara jag som blir äcklad av det? Jag brukar inte vara den som är den. Men det där är för mycket till och med för mig.
Tänk hur det låter hemma hos dom.

-Pappa, eeeh jag menar älskling. Kan du byta blöja på ditt barnbarn.. oj jag menar dotter.
-Ja visst vad har man föräldrar till.
-Tack far. Jag menar älskling. Fan att jag aldrig kan lära mig.
-Det gör inget. Det blir ju lite kinky *Wink Wink*.
-Men pappa då.. jag menar älskl.. äääh fuck it.

Nää det verkar ju helt normalt. Och som jag sa innan gubben är 61. När ungen är 20 sitter gubben på hem och har alzheimers. Skiter ner sig själv. Men som tur har han ju sin dotter(alltså mamman till barnet) som torkar honom.
- Det här gjorde vår pappa på både dig och mig.
Vidrigt är det. Systerdotter har fått en helt annan innerbörd för mig nu.

Peace //Markus

Graffitibilder

Nu har jag börjat läsa boken om Writers United igen. Ska få fram den där grejen jag snackade om i ett tidigare inlägg. Jag har letat igenom på nätet om jag skulle hitta några bra bilder på målningar som WUFC har gjort. Men hittade jag några? Nej, så det blir andra istället.

image2


image3

image4

Och det där kallar folk för skadegörelse. Idioter

Som ni ser är sidan fortfarande under konstruktion. Det blir nog fixat i veckan skulle jag tro.

Peace //Markus

Fuck with the man.

"Back in the old Greek times there lived a man named Orpheus. Loved his wife, took it easy on the ouzo, played a mean guitar. Upstanding guy. So what did the almighty gods do? They fucked with him. Made his life Hades. Why? 'Cause that's what those in power do to those of us with none."

Det är väl så eller? Finns ett oändligt antal exempel på det. Till och börja med Hitler. Han hade makt och vad gjorde han med den? Jo, han jävlades med alla oliktänkande. Sen finns ju Stalin, som enligt mig var minst lika jävlig. Men han dödade ju sitt eget folk. Varför får man inte läsa så mycket om det i skolan?
Eller kanske Bush. Världens just nu värsta terrorist, som har en hel värld som stödjer honom när han terroriserar oskyldiga. Visst inte bara oskyldiga men många andra får lida för det han bestämmer.
Sen har vi ju något som är lite närmre oss och det är juvår regering. Det mesta dom har gjort fram till idag är ju att jävlas med fattiga, sjuka, pensionärer, unga, ensamstående. Många av deras lagar och regler som dom har infört är bara för att gynna dom rika. Visst att dom har infört några bra saker. Men det gjorde ju Hitler också. Det betyder ju inte att dom är bra för det. Deras löfte om att inte fortsätta med trängselskatt gick ju åt helvete. Men man blir ju inte speciellt förvånad. Det är ju ändå politiker vi snackar om. Och man måste ju lova saker annars blir man ju inte vald. Sen om man håller löfterna eller inte det spelar väl ingen roll, eller?
Visst det är I-Lands problem. Tänk på barnen i Afrika. Ja, det är jätte synd om barnen i Afrika. Men nu bor jag i Sverige och jag vill gärna ha ett paradis här först. För även om Sverige är ett väldigt bra land och bo i så kan det alltid bli bättre. Och jag tycker att man ska sträva efter att få det bättre och bättre hela tiden. Även om det aldrig kommer bli perfekt för alla så måste man ju få drömma.
Nä, rövknullad kan jag bli på kåken. Det behöver jag inte bli av pappa Reinfeldt

Markus Tips: Säsong 4 av OZ på DVD. Nice

Peace //Markus

Herrmiddag

Jag var på herrmiddag igår. Det vart jag, Patrik och en massa gubbar runt 50. Mycket trevligt faktiskt. Vi satt och drack lite och snackade om allt och lite till. Det är lustigt hur djup man blir när man får i sig lite alkohol i sig. Som tur blev det inte för mycket så jag vaknade upp utan att vara bakis och det är alltid uppskattat.

Såg slutet på Formel1 precis. Kimi kom 2:a och Hamilton hamnade på 13:e plats. Det är skit bra. Hoppas det går lika bra när jag är i Tyskland i sommar.

Peace //Markus

Musik man kan relatera till

Som jag nämnt tidigare så älskar jag musik. Mestadels Punkrock, Ska och akustiskt musik(Bandit Unplugged är grymt jävla bra.). Men jag gillar mer än så. Lite hiphop, Emo, punk, rock etc etc. Jag gillar seriösa låtar, inte så seriösa låtar. Sorgliga låtar och glada låtar. Något som jag också gillar, och det gäller nog dom flesta, låtar som man kan relatera till. Sådant som får en att tänka på saker man själv har varit med om och saker man känner. Och det behöver inte ens stämma överens helt utan det kan vara en vers, en mening eller ett ord som får mig att bli glad, ledsen eller arg. Vissa låtar kan jag ha lyssnat på i evigheter innan jag känner något speciellt förutom att det är en bra låt och andra hör jag det direkt.
Det finns säkert flera hundra låtar som är så speciella för mig jag ska skriva upp några av dom i alla fall

No Use For A Name-International You Day
Senses Fail-The Irony Of Dying On Your Birthday
Bad Religion-You
Blink 182-Josie
Vildsvin-Saga Utan Lyckligt Slut
Nikola Sarcevic-My Aim Is You

Det var några av dom. Mest depp och kärlek blev det visst. Men jag ska försöka göra en glad lista nästa gång.

Jag undrar om man kan lära känna folk bättre om man skulle få reda på deras speciella låtar? Typ innan man träffar någon och dom skriver ner några rader med låtar som betyder mycket eller har betytt mycket så kanske man kan få en glimt om hur personen är eller har varit. Skulle vara kul och veta. Jag tror att det är så i alla fall.

Peace //Markus

Poppis??

Idag är jag tydligen populär. 2 personer har skrivit inlägg om bara mig(Haha in yo face PP. Du har inte 2 inlägg från 2 olika personer samma dag). Det är ju trevligt. Väldigt snälla inlägg. Dom tog inte upp några dumma saker jag har gjort i alla fall=P. Chrille som skrev det ena vet nog mer om mig än någon annan. Så om jag skulle bli känd så är det inte bra och hamna snett med honom=P. Sen skrev Erika lite grejer. Också trevligt. Sen att hon glömde bort och berätta typ hälften av vad som hände första gången vi träffades är en annan grej. Men det kanske också är bra med tanke på att mot slutet av kvällen gjorde jag och min kusin en dum grej. Nää nu ska jag inte avslöja för mycket. Vem vet om polisen läser det och kastar in oss på kåken eller något?

Här kan ni läsa inläggen
http://droopy87.wordpress.com/2008/04/04/icyelement-of-surprise/
http://joun.wordpress.com/2008/04/04/i-brist-pa-sjalvbevarelsedrift-da/

Markus Tips: The White One Is Evil   (You figure it out=P)

How do you want to die?

Jag och David satt och glodde på Oz för några dagar sedan och kom in på en diskution om hur man skulle vilja bli avrättad om man mot all förmodan skulle hamna där. Jag funderade först på arkebusering(skjuten), det verkade smärt fritt. Några kulor i hjärtat sen är det god natt. Men jag kom på att det inte lockade så mycket. Först spänner dom fast en person i en stol. Efter det får man en svart huva över huvudet. Bara det får mig att få panik. Men sen kommer det värsta. Du hör hur dom laddar sina vapen och trycker av. Många tankar hinner poppa upp på den tiden. Och det vill jag inte. Och samma sak gäller hägning. Bara att du står upp, får en huva och sen trär dom den där jävla snaran runt halsen. Sen hör du hur dom drar i spaken och snap så dör du. Och du hinner få en massa tankar som snurrar. Men tänk om dom har trätt snaran fel? Då får du hänga där en stund och kvävas långsamt. Man kan ju bara hoppas att dom hjälper till om det skulle hända.
Tillslut valde jag giftinjektion. Där får man i alla fall somna först. Jag skulle nog inte få lika mycket panik av det. Visst, du hinner tänka mycket. Men dom där plötsliga elementen med vapen och så finns ju inte. Sen sa The Poet i OZ att han skulle välja heroin överdos. Varför inte? If you gotta go, the go high.

Markus Tips: Man få int va dum fö då bli man som Hedlund

Peace //Markus

Under Konstruktion

Sidan ser lite skum ut just nu. Det beror på att jag håller på att fixa den lite och jag är helt värdelös på det. Men den blir nog fin tillslut.

Peace //Markus

Stureplan-Sveriges pisställe nummer 1

Stureplan, en vägkorsning mitt i Stockholm. Fullt med heta nattklubbar, exklusiva affärer, dyra kafféer och patetiska människor. Tydligen finns det också en lista över dom 100 mäktigaste personerna på stureplan. Det kan ha varit dom 100 mest inflytesrika eller mest patetiska personerna. Vem håller koll på det egentligen?
En större fråga, tycker jag, är hur i helvete man vill bli förknippad med det där dryga skithålet till plats? Läser inte folk tidningar? Skulle det där vara något helt annat ställe, utan en massa brats utan moral som super med pappas pengar, så skulle alla ställen där gått i konkurs för länge sen. Vad tänker man när man hör ordet? Det jag tänker är kvinnor som blir drogade, våldtäkter och rasism bland annat. Varför gå ut på ett ställe där det händer så mycket skit?
Jag vet att sådant händer över allt. Men just där verkar det vara så jävla utbrett. Grabbar som tror att dom kan köpa kvinnor för en drink. Och inte nog med det. Dom dumma jävla fjortisbrudarna går med på det också. Men visst trivs man att hoppa runt i varenda säng på hela östermalm och bli kallad drinkluder så får man väl det med.
Men kom inte och klaga på att man blir illabehandlad efter det.
Jag säger som Magnus Betnér sa så vist en gång. "Tommy Zethraeus kanske inte var så jävla fel ute. Släpp ut honom och låt honom göra klart jobbet"

Peace //Markus

Grafitti won't die

Jag läste precis en nättidning och där skrev dom att i L.A så ska dom sanera hela L.A River på grafitti. Hela den platsen är en ända stor laglig vägg. Hur fan kan man göra så korkat? Nu ligger L.A långt borta och just det har ju inte vi att göra med här borta. Men ta Stockholm som exempel. Det finns inga lagliga väggar. Dom sanerar allt som dom hittar. Staten drar in bidrag till allt som är relaterat till grafitti. Det är nolltolerans. Och då tror dom att det ska lösa problemet. Hur jävla blind kan man vara? Det triggar ju bara graffarna och får dom att vilja måla mer. "Grafitti är inte konst" påstår folk. Jag lyssnade på radio och dom snackade dom en konstutställning av något slag. På den här utställningen så var det någon som stod på en scen och pissade. Och det kallar dom konst??
RIKTIG grafitti är konst. Men nej det ska inte finnas några målningar. För det ska stoppas. Staten vill döda en väldigt stor ungdomskultur. Men det kommer aldrig gå.

Jag läste i en bok(Writers United-Historien om WUFC) om hur SL placerade civila väktare i tunnelbanan någongång under 90-talet. Kommer inte exakt ihåg hur det stod men jag ska försöka ta reda på det(om någon vet så säg till). Och dom väktarna var extremt brutala mot målare. Många blev rejält misshandlade. Men stoppade det grafitti? Nej, för graffarna började måla med båda händerna för att få klart sina målningar snabbare. In your face.
Jag hoppas att grabbarna i WUFC och alla andra grafitti crew i Stockholm fortsätter och fortsätter. Om det är något en stor grå vägg behöver så är det en jävligt häftig målning. Lite färg i vardagen. Varför inte måla gångtunnlar och liknande? Är det duktiga målare som gör det så blir det inte fult och det kommer inte se ut som ett ghetto. Det kommer att vara jävligt vackert.
Det är nästan så man har kust och bomba hela jävla stan så kanske slempropparna i regeringen fattar att det behövs lagliga väggar.

Markus Tips: Dont let the white man drag you down

Peace //Markus

Får man inte knulla vem man vill??

Det står ganska mycket i tidningar om den finske utrikesministern som hade skickat över 200 sms till någon strippa och blev tvungen att avgå. Vad jag vet så var han inte ens gift. Då kan man fråga sig om det verkligen är en sådan big deal? Jag menar, vem har inte skickat sådana sms till någon. Det är väl inte världens sak att ta del av? Om han vill fråga en strippa om hon har ordning i "trädgården" som han så fint uttryckte det i ett av messen så får väl han göra det? Det är väl han sak om han skickar sådana grejer. Jag har nog skickat värre grejer till Ellie och jag lär ju inte få kicken för det. Sen att han använde jobbar mobilen för det är ju en annan grej. Men hur mkt kostar 200 sms egentligen? Inte så jävla mycket att han inte kan betala det själv då i så fall. Och om han nu hade varit gift så undrar jag fortfarande vad resten av världen har med det att göra. Det är väl han och hans frus problem att lösa. Man blir väl inte sämre politiker för att man är som en vanlig människa och vill knulla ibland?
Om jag har lust att fråga min flickvän om hon vill göra det på en exotisk plats så är inte det så farligt. Jag trodde att privatlivet var privat och inte något som alla har rätt att ta del av.

Markus Tips: Sköt dig själv och skit i andra

Peace //Markus

Döda eller Dödas

Ett litet tillägg till grejen jag skrev om rödeby-mordet. Har inte direkt med det att göra. Men i alla fall. Jag tror att alla människor har mord instinkten i sig. Alla kan döda en annan människa. Tillexempel i i Rödeby. En person som försvarar sin familj. Det skulle jag göra. Jag skulle inte tveka en sekund. Eller om det gäller sitt eget liv. Vända andra kinden till my ass. Det är döda eller dödas. Men som sagt så tror jag att alla har det i sig. För vissa räcker det med en blick och för andra så behövs det en bazooka i röven. Jag har funderat och jag har några sådana grejer som skulle få mig att tända till direkt. Vissa grejer kanske inte skulle få mig att döda en annan person. Men misshandla.
Jag är absolut ingen aggresiv person i vanliga fall och jag har ganska lång stubin. Jag får ut mina aggretioner ganska mycket ändå. Tv-spel är ett utmärkt sätt och att skriva av sig lite funkar det med. Om inte annat kan man ju puckla på brorsan också=P

Peace //Markus

Människor är idioter

Människor ska ju vara dom mest intelligenta djuren i världen. Det är rätt tragiskt faktiskt. Jag ska lista några saker som får mig att tveka till det påståendet. Det är inte så att alla gör dom grejerna. Men jag tar ändå hela mänskligheten som ett exempel.

1. Människan är det ända djuret i världen som har både sin egen ras och andra djur som fångar.
2. Kolla inlägget om amerikanska soldater(Brist på respekt).
3. Krig. Vi har ihjäl folk för att dom inte tycker som vi.
4. Vi hatar folk som inte ser ut som oss, beter sig som oss och tycker som oss.
5. Vi våldtar.
6. Folk läser faktiskt modebloggar.

Det finns mycket mer exempel men det där var några av dom. Och jag kan fan inte förstå vad folk tänker när som säger att människor är intelligenta. Och vi är fan inte civiliserade heller. Jag menar sitta och käka med pinnar? Kom igen. Jävla barbarer.

En annan grej är hur vissa skäller på andra även fast det är dom som har fel. Jag råkade ut för en sån grej förra veckan. Jag var ute och körde bil. Hade precis dumpat av Chrille på söder. Sen var jag på väg till mina kära blivande svärföräldrar. Jag svänger in på Götgatan vid medis. Längre fram är det ett rödljus. "Yes, äntligen ett ljus som är grönt" tänker jag. Slår i 2:ans växel och börjar gasa. Då kliver något jävla spöke till kärring ut mitt framför bilen. Hade det inte hänt så plötsligt och jag hade hunnit tänka lite så hade jag kört över den jävla haggan. Men kroppen reagerar ju på rutin och jag tvärnitar. Och kärringjäveln tittar på mig som om jag vore satan själv. Hon blänger skitsurt och sen slänger hon en blick över axeln och ser att hon har rött. Men din dumma jävel kolla det innan du går över vägen. Som sagt. Hade inte kroppen reagerat före hjärnan så hade jag kört över henne. Man vill ju inte slita på bromsarna för mycket.

Är det verkligen nödvändigt att skriva så här många inlägg varje dag? Jag kommer få idétorka snart igen och sen ligger bloggen i 1 år eller så.

Markus Tips: Gå inte mot rödgubbe. Nångång kan det vara jag som kommer körandes.

Peace //Markus

Det står en rosa elefant på gården

Ännu ett inlägg idag. Har jag inget bättre för mig idag? Tydligen inte. Inget kul på tv och jag orkar inte spela heller. Så det blir lite musik, cigg(underbar drog=p) och skriva lite i bloggen. Jag tänkte bara skriva om lite lättsamma grejer . Inget gnäll nu faktiskt. Men vem vet det kanske kommer.

Det är första april idag. Jag har som tur inte råkat ut för något skämt vad jag vet. Och det är ganska skönt. Jag kommer ihåg när jag var liten typ 6-7 eller något. Morsan lurade mig att det fanns en rosa elefant på gården. "Wow" tänkte jag och sprang till fönstret. Men fanns det någon rosa elefant där?? Nej knappast. Så självklart skulle jag ge igen. "Nu jävlar"tänkte jag.Så 5 minuter senare så sprang jag till morsan och sa "Mamma mamma det står en rosa elefant på gården". Morsan blev jätte förvånad och sprang till fönstret för att kolla. "April april" skrek jag glatt. Och vi skrattade gott. Så här i efterhand så tror jag nästan att hon aldrig gick på det. Men det var kul då.

Jag har faktiskt börjat fundera mycket på hur det va när jag var yngre. Jag gjorde ju skit mycket korkade grejer.
Det var en kväll som jag och en kompis gick ut till några lador på en åker i närheten vart jag bodde. Dom var typ övergivna. Huset som var där var en knarkarkvart. Och ladorna användes som förråd. Jag och min kompis hittade några träpinnar och började gå berserkargång på allt. Och jag menar ALLT. Inget gick säkert. Vi slog sönder fönster, toaletter, handfat. Vi slog sönder en gammal kassaapparat. Jag vet inte om pundarna hade en affär där. Dom kanske var ärliga pundare och ville hålla koll på vad dom säljer och betala skatt. Eller om dom hade gjort inbrott i någon affär. Men i alla fall. Vi fortsatte in i ladan och där slog vi sönder datorer, skärmar ännu mer fönster och en kopiator. Vem vet vad kopiatorn användes till? Kanske någon kontorsnisse som kopierade röven och scannade in i datorn och använde som bakgrundsbild. Eller en kåt VD som satte på sin sekreterare. Jag tror vi höll på i 3-4 timmar och snackade skit och slog sönder saker. Vi funderade på att bränna ner hela skiten också. Men vi lät bli.
Några veckor senare kom lokaltidningen ut och det stod om huset och ladorna. Vi var ju inte dom ända som hade varit där. Några graffare hade varit där också. Men det stod om grejerna vi hade gjort också. Vi blev rätt nöjda. Man är inte så smart när man är 15 och full med enegri. Ytterligare några veckor senare så brände brandkåren ner huset och ladorna. Jag och min kompis blev lite ledsna eftersom vi hade velat göra det.
Som sagt jävligt dum grej att göra.

Men fortfarande så ser jag tillbaka på det med glädje. Jag hade jävligt kul när jag var 14-16. Visst jag har det nu också. Men just då var man så bekymmerslös. Hakunamatata. Men jag har ju mer eller mindre växt ifrån det. Visst kan man få suget att göra dumma grejer ibland. Och vissa gånger kanske jag till och med gör det. Inte riktigt lika korkade som just det där var. Men nu får man ju tänka efter lite på vad man gör. Jag har ju fast arbete, lägenhet, Playstation 3, 42" och så ska jag ju gifta mig i sommar. Och man vill ju inte fucka upp allt får att man får för sig att slå sönder en lada eller någor sådant. Man blir vuxen. Både på gott och ont.

Peace Out //Markus

Giriga jävel

Nu har jag skrivit  ganska mycket men bloggen har ju varit nere och jag har irriterat mig på så jävla mycket som börjar komma tillbaka. Därav alla inlägg som kommer efter varandra.

Jag läste i en av gratis tidningarna att blondin-bellas pappa vill att hennes skola ska betala för att hon har nämnt den i hennes piss tråkiga blogg. Men är du helt blåst eller? Om dom inte har bett om att vara med så kan man inte kräva några pengar. Och har dom bett om det måste det ju finnas bevis. Ska hon ha pengar så ska fan jag ha pengar av henne för att nämna henne här. Jag vill ha 100.000 kr tack. Någon annan som vill betala för att vara med här? Jag höjer direkt priset till 200.000 kr.

Brist på respekt.

Min gode vän Christian skrev en bra grej i sin blogg.  Det var om amerikanska soldater. Här kommer inlägget i sin helhet:

"Joshua Key. Jag vet inte om det namnet säger er någonting, mig säger det nu mera en hel del. Hans självbiografiska bok En desertörs bekännelse är nämligen någonting som har fått mina hjärnceller att gå på högvarv den senaste tiden. Key beskriver i boken om hur han kom att bli en kriminell på grund av att han vägrade begå enligt honom felaktiga handlingar. I boken får man läsa historier från hans drygt halvårslånga vistelse runt om i det krigshärjade Irak. Han berättar om vidriga övergrepp på civila och oskyldiga, och hur han bestraffas för att han känner medlidande och visar detta öppet genom att säga ifrån, eller ibland bara beblanda sig med lokalbefolkningen.

Jag kan inte säga att allt det som skrivs i boken är sant, han kanske bara vill ge ut en bok med hemska berättelser för att rättfärdiga sveket mot det patriotiska land som han en gång kallade sitt hem. Ett annat alternativ är att han på något sätt vill göra oss uppmärksammade på vad som egentligen försiggår där borta, och på så sätt även rena sitt samvete så gott det går.

Att soldater släpper självbiografiska romaner efter ett krig kanske inte är så nyskapande, men att en desertör får ge ut en sådan bok under ett brinnande krig, gör att man får en känsla av att läget kanske till och med är mer akut än vad som framgår av de nyheter som når oss.

Jag måste hur som helst säga att när man läser hans skildringar om hur amerikanska soldater om nätterna spränger sig in hos irakiska familjer och förstör deras hem och tar alla män över 1,50 till fånga, även om de inte har gjort någonting, så får man lite ont i magen. När man sedan läser om hur oskyldiga barn skjuts till döds av amerikanska soldater, blir man illamående. Läser man sedan om amerikanska soldater som vänder ryggen åt att en 13 årig flicka blir våldtagen och utnyttjad, då vill man inte längre vara människa för att man skäms för att vårt släkte beter sig på det viset.

Jag vet att jag kanske inte har så bra koll, och att all information jag sitter på kommer från en bok som är skriven av en amerikansk desertör och kanske inte är ett under av sanning, och även en del artiklar i dagstidningar och annat. Men det är så här att om min uppfattning överensstämmer så mycket som en tredjedel med verkligheten så måste jag meddela att jag skäms för att vara människa och undrar om jag kan få bli något mer värdigt som typ fotboll." 

Det där var alltså skrivet av Christian  http://droopy87.wordpress.com

Så jävla hemskt. Jag såg också en grej. Inte lika hemskt som det han skrev. Men ändå värt att ta upp.
Det var några amerikanska soldater som åkte runt i en stad med lastbil dom hade 1 flaska med vatten som dom höll framför en hel drös med barn som inte ens hade fyllt 10. Barnen, törstiga som dom självklart är i brist på rent vatten, börjar springa efter och soldaterna bara skrattar och fortsätter åka. Barnen springer och springer. Och efter en ganska lång bit så kastar dom ner flaskan. Alltså 1 flaska vatten till 20(!) barn. Dom jävla idioterna borde inte ens ha visat flaskan.
Allt det där visar en sån jävla brist på respekt för människor. Och så undrar amerikanare varför alla hatar USA.

Peace Out //Markus

Don't touch my family bitch.

Det skrivs ju rätt mycket om om det där Rödeby-mordet. Jag är inte så insatt i det men jag har läst lite. Det är något med att några ungdomar trakaserade en familj i en liten håla som heter Rödeby. Och det slutade med att pappan i familjen sköt ihjäl en av ungjävlarna och skadade en annan. Undrar om pappan sa "I'm gonna bust a cap in yo ass beeeeyatch" innan han sköt?
Nu sitter farsan i häktet eller på kåken eller något. Och jag tycker det är helt sjukt. Ja visst det slutade lite olyckligt men dom där idiotungarna hotade ju med att döda hans son och kom till deras hus med träpåkar. Och dom var några stycken. Jag hade gjort precis samma sak om jag var pappan. Klart som fan man försvarar sin familj mot sådana idioter. Jag hade nog tagit det ett steg längre och tränat prickskytte på varenda jävel av dom. Och ställer dom sig i vägen får dom ju skylla sig själva. Jag vet att det låter hemskt. Men som sagt klart som fan att man försvarar sin familj. Och jag tror inte att det var meningen att skjuta ihjäl någon.

Det var någon annan som var i en liknande situation som hade någon idiot efter sig som hotade att döda hans barn som jag tror inte ens hade fyllt 5. Plus att han sa att han skulle våldta mannens fru. Och enligt gamla traditioner så öppnade mannen en "can of whopass" och gav idioten på käften för att försvara sin familj. Och då åker han in på kåken. Jävla sjukt det är. Precis som i det första fallet så hade jag tagit allt ett steg längre och skurit av honom bollarna på honom och kört in dom i munnen. Efter det hade jag huggit av hans huvud och tryckt det så långt upp i röven på honom att det skulle hamna tillbaka på samma ställe igen. Sen hade jag sagt något filmiskt som "Who's fucking who now, punk".
Hotar man någons familj så får man ju vänta sig att få skit för det.

Peace Out //Markus

Duktiga tekniker

Nu har dom fått tillbaka bloggen igen. Det var väl fan på tiden. Dom lovade nya gejer och allt är precis som vanligt. Duktiga tekniker. "Gör det bättre själv" tänker nog många när man säger så. Nej jag kan inte, och just därför skulle jag inte ens försöka mig på det. Ska man göra något så ska man väl vara säker på att man ska lyckas. Aja skitsamma nu är allt igång i alla fall och man får väl hoppas att om dom försöker igen så kanske det ska vara lite bättre planerat.