Den ultimata terroristen.

Hur skulle den ultimata terroristen vara egentligen? Jag kan tänka mig att det är en vit man mellan 45-60år. En person som har en hel armé på sin sida som gör allt han ber om.  En person som kan döda oskyldiga människor utan att världen egentligen bryr sig. Den terroristen kan göra grejer som att bomba städer med tusentals oskyldiga utan att någon vågar göra något. När han dessutom kan göra det med kända ledare på sin sida som hjälper till så skulle det börja bli lite läskigt. Men tur att det inte finns en sådan terrorledare. Oj förlåt jag glömde att vi redan har George W Bush.


Markus Tips: Prison Break på Måndag. Det var väl fan på tiden.

Huvudvärk

"Jag har huvudvärk"
"Men ta något då"
"Alla bra grejer är ju olagliga"

Markus Tips: Giiiirls, låt inte fula killar komma in i kussimurraan, det ger dålig statuuus.

Peace Out //Markus

Bojkotta Kina?

Folk vill bojkotta OS i kina, folk vill att idrottarna ska bojkotta OS i Kina. Men jag kan inte riktigt förstå varför. Ja visst hela situationen i Tibet är förjävlig, men vad hjälper det om man bojkottar os? Och sen när blev idrott politik? OS kom väl till för att man ville ha fred? Kommer inte riktigt ihåg hela den historian men något sådant är det. Och då kanske det är bäst att ändå åka till Kina. Man kan ju göra mer i där än hemma. Går ju alltid att skriva grejer på idrottarnas tröjor och så vidare. Och vem vet, bojkottar man Kina så kanske dom blir bittra och hela grejen blir värre än vad det var. Men som sagt sitta och kräva att idrottarna skippar hela grejen är bara korkad. För att stoppa Kinas terror av Tibet så kan väl idioten Bush skicka dit sin armé som han alltid gör. Men det skulle ju vara läskigt för USA eftersom Kina är ett så pass stort land så finns ju risken att det går åt helvete. Och USA hoppar ju bara på mindre.


En ny grej som jag tänkte börja med är att tipsa om olika grejer. Vad som är bra och mindre bra osv.  Ska försöka hålla igång det och ge minst 1 tips om dagen.

Markus tips: Kör inte fingrarna i en köttkvarn.

Peace Out //Markus

Skön youtube länk och ett dåligt skämt

I'm on fire. 3 inlägg på kort tid. Fast nu tänkte jag bara lägga ut en länk på en skön grej på youtube. Det är rätt gamalt. Men kul som fan. http://www.youtube.com/watch?v=HECRXbGM7tU

Sen för att fylla ut lite så tänkte jag dra ett rätt uselt skämt. Riktigt dåligt faktiskt. Men det blir nog bra=P.

En gammal indian fick en klocka. En sådan gammal som man var tvungen att dra upp varje dag. Så dag efter dag så vred han upp klockan. Men så en dag så fungerade den inte. Han kliade sig på huvudet och funderade. Efter en stund bestämde han sig för att öppna upp klockan och se efter. När han öppnade den så såg han en död fluga och ut brast "Ahhh mig förstå, maskinisten är död"..

Peace Out //Markus

Pantade brudar i radio...igen.

Jag var som bekant på väg upp från Falkenberg igår med Don Patricio(Nu blir du nämnd igen. Shoo Norrort). Vi satt och lyssnade på en av dom där pantade brudarna i radion som vi lyssnade på väg ner dit. Denna gång snackade dom om självförtroende och självkänsla. Det snackade dom om från Värnamo till Mjölby eller nått. Det var hon och någon annan blåst jävel. Men i alla fall så kom dom in på hur programledaren hade upptäckt att det fanns 2 grupper på det där förbannade jävla Facebook. En grupp som älskade henne och en annan som hatade henne.
I fredags stod det typ 170-30 till haters. Kommer inte ihåg siffrorna riktigt.
Och igår när vi åkte så stod det typ 360-70 till haters(Mohahahaha). Och så snackade dom lite om det. Och gästen i studion påstod att bara för att dom "hatar"
henne så är dom avundsjuka och så.
Fyy fan vilket jävla bullshit. Får man inte ogilla en person utan att bli kallad avundsjuk? Jag ogillar många personer både i media och personer som jag har träffat i verkligheten. Men jag är fan inte avundsjuk för det. Jag tycker det är patetiskt at påstå en sådan grej. Idioter.

Ghetto GPS Voice Navigator

Jag och Patrik aka Don Patricio (Han vill att jag nämner honom i mina inlägg så jag får se till och göra det, Shoo Norrort) satt i bilen igår och var på väg hem från Falkenberg. Vi började snacka om GPS och tyckte att det skulle vara skit kul med en GPS som snackade invandrarsvenska. Tänk er att åka med en sådan.

Du startar bilen och han säger "Sho lenn va ska do kjora?". Du säger "Jag ska till Östermalm" och han svarar kvickt "Men va ska do Östermalm? Gå Rinkeby". "Men jag måste till jobbet". "Va ska do jobba? Gå rinkeby och tuta på guzzar mannen". Du går motvilligt med på det och sätter igång och åker. När du börjar närma dig avfarten så säger han "eyy kompis svänga höger om 200meter". Du kör vidare och råkar missa att du ska svänga av. Din kära GPS blir smått irriterad och säger "Men IDIJUT do missa. Gjor o-sväng". "Jag kör ju på en motorväg. Jag kan ju inte göra en u-sväng här". "Gjor o-sväng annars jag kutta dig svennie". Du gör en u-sväng på motorvägen och det blir kaos, men du lyckas komma iväg i alla fall. Strax glider du in i Rinkeby. Du ligger i en lagom hastighet. "Men bruschään va ska du kjora 45 på 50?? Axxa forr faan". Du svarar "Men polisen står ju där framme". "Schit i bängen bruschään va ska dom gjora?". Du gasar upp i 70 och passerar polisen. Dom slår igång blåljusen och följer efter. "eyy axxa bruschään axa". "Nej men jag måste stanna" Svarar du. "Men vad do ska stanna. Kjor fofan". Du ignorerar din GPS och stannar. Polisen kommer fran till bildörren. Och tar upp både fortkörning och u-svängen på motorvägen. Du förlorar körkortet. Man får ju köra 48timmar efter så du ska precis starta bilen och då säger din GPS "va ska do kjora? Gå hem". "Jag får köra 48 timmar ju" svarar du. "ja skiter i" säger han. Du kliver ur bilen och börjar gå. Din GPS ropar efter dig "Hej dåå gå helvete!!".

Det skulle vara underhållande bilkörning.

Shoo Norrort //Markus

Usamas senaste video.

Usama Bin Laden har släppt ett nytt ljudband. Jag tycker den meningen låter rätt komisk. Låter som han är en rockstjärna. "Har du sett Usamas senaste video?". Undrar om han får ligga mycket?

Peace Out //Markus

Whoops I OD'd

Jag har gjort mycket dumma grejer. Vissa grejer har varit helt idoitiska och andra mindre. Jag har supit för mycket, jag har tagit droger, jag har slagit sönder saker ganska ordentligt och jag har brytit ner mig själv. Jag har tagit en morfin och vodka överdos. Men jag ångrar inget. Tvärtom så är jag glad att jag har varit med om allt jag har gjort. Nu låter det jag har gjort värre än vad det egentligen är. Men man sätter sin egen ribba för hur jobbigt grejer är. Vissa tycker det är jobbigt om man tappar bort en 100 lapp eller sumpar sin mobil. Medans andra inte bryr sig lika mycket för dom har varit med om värre saker. Men som jag sa, jag ångrar inget jag har gjort. Alla grejer är saker som har gjort mig till den jag är. Jag har fått erfarenheter. Saker som gör det lättre för mig att hantera dom sakerna om det skulle hända igen. Jag har satt min ribba och det känns som att jag inte kommer bli lika låg som jag var för några år sen. Men om jag blir det vet jag i alla fall hur jag ska hantera det.
Det man absolut inte ska göra är att stänga in sig själv och inte prata med någon. Det är det värsta man kan göra. Tillslut så kommer det explodera.

Peace Out //Markus

Högtider är en jävla pina

Jag gillar inte högtider. Det finns egentligen inte en speciell anledning till det jag gillar bara dom inte. Julen är nog den värsta av dom alla. Jag hatar hela grejen med att ALLA högtider är så extremt komersiella och så är det bara massa stress. Köp det och köp det. Vissa är som sagt värre än andra. Alla hjärtansdag är också en riktig jävla pina. En speciell dag för att alla ska älska? Låter helt sjukt tycker jag. Måste man ha en viss dag för att göra en speciell grej?
Dom ända högtiderna som jag faktiskt kan fira. till och med gillar någorlunda är Midsommar och Nyår. Dom funkar för mig men resten av alla jävla dagar är ett totalt waste of time. Dom är till för en sak nu för tiden och det är för att handeln ska maximera sin omsättning. Den dagen jag tar över världen så ska jag avskaffa alla högtider.

Peace Out //Markus

Kärleksförklaring till alla

Först av allt vill jag bara säga att jag är full som fan. Vet inte varför det är viktigt. Det som kan vara mer viktigt är att min flickvän/blivande fru ligger bredvid mig helt(??) naken och jag försöker inte göra något sexuellt med henne. Är det för att jag är full eller för att jag inte har lust? Ja vem fan vet det? Nu har jag varit i Falkenberg sen mitt på dagen. Har det hänt något intressant? Nej inte direkt. Vi hade en hyffsat lugn middag men min älskade blivande hustrus familj. En snabb fråga bara. Får man brudar om man har en blivande hustru på g? Trovligtvist inte. Men you know what??? I don't give a flying fuck. Men iaf så  började kvällen lugn. Vi åt och drack och hade det mysigt. Jag lyssnar på NOFX nu föresten. Älskar NOFX. Jag och min älskade Patrik(Still lavv ya). Vad skulle jag skriva om patrik? Kommer inte ihåg. Lyssnar på Streetlight Manifesto nu BTW. Men i alla fall så åt vi och hade det trevligt och så skulle gubbarna(alla över 40) ut på krogen så jag, min älskade ellie, hennes syster med pojkvän(underbar kille om jag får säga det själv) hängde med så det var alltså 3 gubbar över 40 och "ungar" runt 20 som drog ut och skulle smaka på diverse skumma grejer. Min käre svärfar sa (vet inte om han var full. men han sa att han inte var det) att det var skönt att ha svärsöner som mig och patrik(shoo norrort). Det kändes väldigt bra. Jag har ju ändå köpt fittsprit åt honom. Vi satt i alla fall på något jävla ställe som heter laxen och drac skumma grejer och sen blev det ett annat ställe som heter Harrys. nu börjar jag nytt stycke så det blit lättare att läsa. (YEAH LOOPTROOP)

Vi kom in på Harrys och ellies in gifta morbror Thomas skulle ragga brudar och jag stod och snackade men min underbare svärfar Thony. Thomas fick inget ragg för han vågade inte ragga. Men sen fick alla nog utom jag, Hans och Hans. Det är 2 olika personer. Vi snackade politik. Jag ska fan inte snacka politik det blir bara slagsmål då. Vet inte om det är min fel, eller just för att jag har nassesvin efter mig dom gångerna. Sen lesnade vi också och drog oss hem mot stugan. Efter det satt jag och hadeett snack om andra världskriget (soumi rules maddafakkers) men min svärfar. Under den tiden hann vi passera lite porrkanaler. Vi kom båda överens om att skådisarna(stavas det så???) Var riktigt dåliga. (Immortal Technique.. Nice). Och nu ligger jag alltså bredvid min (vad jag tror är helt nakna sweetheart. har inte undersökt än)
Måste göra några Shout Outs till mina 3 favorit pojkar. Först till min äldsta polare någonsin. Chrille. Älskar dig. Vet inte vad jag hade gjort utan dig. Och till David. Vad hade DU gjort utan MIG?? Och självklart Patrik. Love You mään.

Ska nog göra en lista om 100 saker jag vill göra innan jag dör. Låter det det skoj?

Nu ska jag mog bara lyssna på musik och ta det lungt en stund.
 
Oh BTW(By The Way i nööööörsspråk) ag har för mig att jag har några intressanta grejer och berätta. Men det blir imorrn.

Mitt internet fuckade ihop sig totalt. Så under tiden har jag tagit mig en cigg(Jag röker Prince och om House Of Prince vill skicka sponsor pengar så ta konkakt med mig) och så har jag märkt att min älskling Elinore inte är helt näck. Och jag som har rumpan bar like a sucker.

Peace Out //Markus

Grattis Cissi

Min käre svägerska cissi har den 6:e mest populära bloggen i Sverige. Det tycker jag är starkt gjort att lyckas med det. Jag kan inte riktigt förstå hur hon kan ha det. Det där lät fel. Jag tycker inte hon har en dålig blogg utan tvärtom. Hon har en väldigt kul och lättläst blogg. Och det är just där det blir lite svårt för mig att förstå hur hon kan ligga så högt upp i Sverige. För alla kända bloggar är faktiskt skit. Enligt mig i alla fall. Men hennes blogg kan jag läsa och faktiskt bli underhållen av. Men som starkt att lyckas komma upp och slåss mot skit bloggar som handlar om mode. Tillexempel blondinbella och kenza(Sorry kenza om du mot alla förmodan skulle läsa det här. Vi har ju faktiskt varit på konsert tillsammans=P). Men i alla fall grattis som fan cissi och lycka till. Och så en liten shout out till patrik min kära norrorts homie. Lav v ya.

Gud älskar oss alla(jo tjena)

Jag har precis anlänt till Falkenberg efter att ha kört bil i ca 6 timmar. Vi satt och lyssnade på radio typ hela vägen. Framåt slutet av resan så lyssnade vi på 2 pantade brudar som snackade om påsken och jesus. Dom frågade sig saker som vart påskäggen kommer ifrån, om påskharen är svensk och om han finns någon annanstans. Dom undrae när jesus dog och så snackade dom hur tråkigt man skulle ha på långfredagen och tänka på allas vår vän Jesus. Om Jesus hade funnits så skulle han verkligen vilja att en hel värld har tråkigt? Hur jävla snällt skulle det vara på en skala? Inte speciellt.

Och när vi ändå är inne på religion så kan man fråga sig om alla regler som folk påstår att Gud har kommit på. Och samtidigt säger dom att Gud älskar alla. My ass säger jag. Om Gud hade älskat alla så skulle väl det inte finnas så mycket orättvisor. För om vår älskade herre skulle älska oss alla så varför skulle bra människor råka ut för hemska saker? Om Gud finns så är han inte en trevlig prick som älskar alla. Han är en patetisk elak person som bara älskar sig själv.

Peace Out //Markus

Speciell men inte unik

Jag läste en rubrik i nån tidning förra veckan. Det stod något i stil med "Det snackas om Facebook". Jag trodde att facebook var slut? Jag förstår inte det roliga med sådana communityn. Ta facebook tillexempel. En sida för att få kontakt med gamla vänner som du inte har pratat med på länge. Om du inte har pratat med dom på länge så finns det väl en anledning till det. Eller? Massa folk har frågat mig varför inte jag är med. Varför skulle jag vara det? Om någon vill mig nått så får dom ju ringa mig. Det är väl det man har mobilen till? Och har man inte mitt nummer så tough shit. Kolla eniro.
Och alla andra liknade sidor. Finns ca 500 st av dom och alla liknar varandra. Och det är exakt likadana människor. Fjortisar. Lunar har mycket av dom äldre fjortisarna, Playahead har unga fjortisar, Helgon har alternativa fjortisar.
Och alla verkar vara likadana till sättet också. "Hej hej titta på mig. Här står jag och trycker ut pattarna och försöker se sexig ut. Jag är så jävla unik och min stil är så jävla unik. Jag är helt craaaazy". Och dom verkar tro på det också.
Jag har märkt på folk som ändrar sin stil, speciellt yngre personer, dom verkar tro att dom är dom ända i världen som har den stilen. Tillexempel om nån blir punkrockare. Så tror dom att dom är dom ända i världen som är det. Gå på en konsert så får du se hur jävla unik du är.
En annan grej jag har märkt på folk som är nya i en stil är att dom verkar kunna allt. Jag var på en konsert en gång och efter konserten så snackade några grabbar om hur mycket nya låtar dom spelade. Mmm jo visst den låten ni snackade om är 10 år gammal. Jävla posers.
"Hihi jag är så jävla unik". Bara för att din mamma säger att du är unik så är det inte sant.
Det gick en kille i en paralellklass i högstadiet. Han hade blivit "punkrockare" och var så jävla speciell. Han lyssnade på Good Charlotte. Jag HATAR Good Charlotte. Men jag och min kompis skulle driva lite med honom och sa att han inte var punkrockare. "Nää jag vet, Jag ska börja smika mig snart". Ehh ursäkta vad?? Sen när är det PunkRock och dra på sig eyeliner? Det är PunkRock inte någon jävla clownskola. Nu säger inte jag att jag kan allt om allt. Men jag utger mig i alla fall inte för att veta allt heller.
Alla kanske är speciella men ingen är fan unik.

Peace Out //Markus

Markus och Parlino tomtarna

Jag är inte den ändå som har lite svårt för dom där jävla parlino tomtarna. Ni vet dom gula jävlarna som som är på tv. Det var en väldigt trevlig ung dam som också hade något emot dom. Och i samma inlägg stod det om monster. Och då kom jag att tänka på ett av dom värsta skräckscenariorna(Stavas det så?). Kan berätta den som en liten saga. Det vore väl mysigt?

Jag gick och la mig en sen höst natt. Slocknade direkt. Tjejen låg bredvid. Men efter några timmar vaknar jag upp. Känner på min vänstra sida och upptäcker till min förskräckelse att tjejen är borta. Jag gnuggar ögonen och tittar runt i rummet. Inte ett spår efter henne. "Hon kanske är under sängen" Tänker jag. Böjer mig över sängkanten och tittar efter. "Bill-igt bill-igt". Vad i helvete? En jävla parlino tomte. Jag skriker och springer ut i vardagsrummet. "Bill-igt bill-igt" hör jag efter mig. Han får ett sms och börjar skaka sig närmre. Jag fortsätter ut i hallen, fort på med skorna och öppnar dörren. "Var-för skrik-er du för?". En tomte jävel till. Jag sparkar undan den fule jäveln och rusar ner för trapporna med gråten i min hals. Jag snubblar och faller till marken. En hel drös med gula tomte jävlar klättrar upp på mig och jag skriker. Plötsligt vaknar jag upp. Det var bara en dröm. Jag lugnar ner mig och sluter mina ögon. "Bill-igt bill-igt" hör jag under sängen. The End.

Scary shit säger jag.

Peace Out //Markus

Oisan fönstertittare

Jag bor mitt emot en ambassad. Vilket jag egentligen är ganska glad över eftersom det inte är någon där på kvällen. Men om man kommer hem tidigt på dagen eller är ledig så har man massa smygtittande greker som glor in och följer varje steg steg man tar. Alltså ingen idé och springa runt naken hemma. Men jag känner så här. Om dom är så sugna på att se min håriga röv så varsågod. Men första tiden som jag och ellie bodde här så hade vi inga gardiner. Skit skoj om man var ledig en vardag och vaknar upp utan täcke och ett ordentligt morgonstånd samtidigt som man hade 3 nyfikna personer som stirrade. Det ändå man tänkte då var "Kom igen så jävla liten är den inte" och "Ja jo det är min flickväns tuttar". Och man kunde absolut inte ha sex innan klockan 18 för då var det verkligen full rulle på gubbarna. Dom glodde verkligen hela tiden. Vi funderade nästan på att sätta upp en lapp i fönstret där det stod sex showen börjar inte förrens klockan 19:30. Och inte nog med att dom stirrar när man näckar från sovrummet till badrummet för att duscha. Dom jävlarna glor på min tv också. Vilket betyder (precis som innan) inget snusk innan kl 18.  Sluta stirra era pervon!! =p

En grej som jag frågar mig är hur fan man kan döpa en resturang till Oisan? Jag skulle aldrig gå på ett sånt ställe.

Peace Out //Markus

Heta utbildningar direkt från TV

Jag läste i Metro att det skulle starta "CSI-Utbildning" i Uppsala. Så fort det kommer en tv-serie eller film så blir ju utbildningar som det baseras på rätt heta. Men måste tidningar döpa om det till det tv-serien heter? Man blir lite störd på det. Men jag ska också göra samma sak faktiskt. Här är några utbildningar som kan bli rätt populära.

1)Scrubs-Utbildning: Hur man blir en duktig läkare. Men du lär dig också hur du blir kvick i käften. Det kommer självklart finnas olika linjer. Tillexempel
- JD-Linjen. Lär dig att visualisera olika situationer så det blir så komiskt som möjligt.
-Dr.Cox-Linjen. Lär dig hur du blir så dryg som möjligt mot kollegor som kan mindre än du (Ingen skillnad på över- eller underordnader).
-Bob Kelso-Linjen. Nästan samma som Dr. Cox. Linjen men med chefsinriktning.
- Carla-Linjen. Bli en Hardcore-don't fuck with-me-Sjuksyster.

2)Prison Break-Utbildning: Hur man rymmer från kåken i teorin och praktiken.
Exempel på inriktningar.
- Scofield-Linjen. Lär dig hur just DU blir hjärnan i gruppen. Planera flykten på bästa sätt och lär dig hur du stannar ute.
-Burrows-Linjen. Denna inriktning lär dig hur du blir en biffig slugger med en talang att hamna i knipa.
-T-Bag-Linjen. Lär dig hur man förgriper sig på Män, kvinnor och barn. Tillval: Mord

3)OZ-Utbildning: Om du hellre stannar kvar på kåken så är detta utbildningen för Dig.
Några exempel på inriktningar.
-Ryan O'Reilly-Linjen. Perfekt för dig som vill bli en sneaky bastard med bra connections. Förkunskaper i manipulation krävs,
-Kareem Said-Linjen. Bra för dig som vill bli en stark ledare. Lär dig grunderna i att starta upplopp och fängelse revolution.
-Adebisi-Linjen. Gillar du analsex? Gillar du att våldta män? Gilar du även att mörda? Då är detta den perfekta utbildningen för just dig. Tillval: Lär dig snorta heroin som en RIKTIG MAN.
-The Poet-Linje. Skriva poesi och ta droger? Sök NU!

4) Lost-Utbildning. Lär dig att överleva på en öde ö. Lär dig hur man hittar vapen i varenda liten djungelbuske. Och lär dig även hur man hittar massa hål i marken(Som innehåller ännu mer vapen).
Inriktingar ej klara. (Ser inte på Lost=P)

5)Heroes-Utbildning. Vill du också vara en hjälte? Då är detta det perfekta för dig.
Exempel på inriktningar.
-Claire Bennet-Linjen. Lär dig hur man blir odödlig. Hur man får kroppsdelar att växa tillbaka. Perfekt för den som får ballen av choppad av tjejen.
-Micah-Linjen. Dåligt med cash? Virus i datorn? Lär dig hur man talar med maskiner här. Allt ifrån bankomater till elektroniska burköppnare.
-Peter Pertelli-Linjen. Varför nöja sig med 1 förmåga när du kan få alla? Få platser så förkunskaper krävs.
-Sylar-Linjen. Varför lära sig förmågor när man kan stjäla dom? Lär dig och knäcka skallar och äta hjärnor för bästa effekt.


Där har ni alltså höstens hetaste utbildningar. Begränsat antal plaster så sök NU!!!

Peace Out //Markus

Grand Theft Auto IV!

42 dagar kvar till att GTA:IV kommer ut. Jag har aldrig sett fram emot ett spel så extremt mycket som jag göra nu. Jag vet att det är jätte nördigt. Men lite kul ska man ju ha ibland=P. Men jag satt på ett forum och diskuterade huruvida det kommer att bli splitscreen(2 spelare på en skärm) eller inte. Och vissa jävla människor är så jäävla envisa och irriterande. Nån sa "nää vill inte ha det i spelet då kommer det att bli skit dåligt". What? Hur fan tänker man då? Spelet kommer ju fortfarande vara detsamma bara att det finns en liten extra meny för just det. Gå inte in där och titta så slipper du det. Någon annan jämnförde det med att skära mona-lisa i 2 delar. Ehh jo visst. Visst at jag kanske är en aning fanatisk över spelet. Men kom igen för fan. Lighten up dude. Världen går inte under om man testar på nya saker.

Peace Out //Markus

We drink, we cry, we fart and we fight, thats it!

Romeo och Julia i nyversion
"Ack min sköna Julia. Vi dras alltid åt två håll.
Du mot Xbox och jag mot Playstation, du mot Gate Gourmet och LSG
Men en dag ska vår kärlek segra i PunkRockens namn"

Droger och Formel 1

Vad är det som gör att alkohol är bättre än cannabis? Varför ska alkohol vara lagligt när inte cannabis är det? Jag tar inte droger själv så egentligen spelar det ju ingen för mig. Men jag tycker att om man är en vuxen person så kan man väl få komma hem en fredag efter en hård dag på jobbet och rulla en joint och röka på. Är inte det ett beslut som man ska få ta själv? Man får ju dricka en flaska vin och titta på den där förbannade jävla melodifestivalen och bli dyngrak så varför inte få komma hem och röka lite?
Vad jag vet så finns det inga dokumenterade fall av överdos pga marijuana, men det finns hur många fall som helst av folk som har dött av alkohol förgiftning. Och hur många gånger har man inte hört om människor som har blivit våldtagna, misshandlade eller dödade där både offret och den misstänkta har varit fulla? Visst att cannabis är inte det nyttigaste i världen men det är inte alkohol heller. Man kan bli beroende av båda. Men så är det ju med det mesta. Man blir beroende av tobak, mat, sex, chocklad, listan kan göras lång. Visst man kan snetrippa om man röker på men det kan man ju göra om man har en rejäl fylla också.
Jag tycker det är fel att regeringen ska säga vad man får och inte får göra hela tiden. Klart att det är bra lagar. Men så länge man inte skadar någon annan så vad spelar det för roll?

Nu till något helt annat. Formel 1 har börjat igen=D. Synd bara att det första racet slutade med att Kimi Räikönnens jävla Ferrari krånglade så han hamnade på 8:e plats. Men men det är många race kvar och han hade mycket problem förra säsongen men han vann ju tillslut ändå. Jag var ju i Tyskland och så ett race förra året. Det var en häftig upplevelse. En riktig folk fest. Alla var glada, mycket sprit, dålig mat. Jag levde på pommes frukost mackor och öl hela helgen. Första natten var lite jobbig. Vi hade några holländare som lyssnade på techno hela natten. Och dom lär ha tagit någon form av droger också annars orkar man ju inte lyssna på det där oväsendet.
Tyvärr så gick Kimis bil sönder men sånt händer.
Det blir nog en F1 resa i sommar också hoppas det går bättre.

Peace Out// Markus

HTBAFB-TSO Part 2 The Search For Recognition

Nu kom jag på vad jag måste göra för att få en känd blogg. Självklart ska jag ju göra dom grejerna jag skrev i part 1. Men jag måste ju pumpa ut värdelösa och korta inlägg på typ 3 rader skit mycket. Det ska jag pröva på imorgon tänkte jag. Om dom där jävla skit bloggarna kan göra det så kan väl jag??

Tänkte på den där jävla dagens outfit som alla modebloggarna har. Är inte det bara ett sätt och visa att dom har mycket pengar(pappa betalar). "Hihihi titta på min svin dyra jävla rolex". Köp något vettigt för pengarna istället. En klocka finns i varenda jävla mobiltelefon. Jävla idioter.

Men imorrn blir det iaf att bara pumpa ut meningslösa inlägg.

Peace Out //Markus

Musik är underbart.

Jag gillar musik. Inte all musik men jag är ganska utbredd i alla fall. Mest gillar jag punkrock. Efter det så kommer lite olika musikstilar typ Ska, akustiskt (hur skönt som helst.) och lite hiphop (5% är bra resten suger). Men jag blir så extremt pissed när folk kommer och säger "men fy faaan hur i helvete kan du lyssna på dom. dom suger". Men vem fan är du? Jag gillar min musikstil. Och det är antagligen därför jag lyssnar på det jag gör. Blir så jävla sur på besserwisser idioter som tror att dom är bäst och kan mest.
Jag kommer ihåg en grej på högstadiet. Det var en kille som satt och kollade igeom mina skivor som jag hade med mig (känner mig som en fossil. Idag kör man ju på MP3=P). Han tittade, rynkade på pannan och sa "fan vad skum musik du lyssnar på Markus". Jag tittade på honom och svarade "Skojar du med mig? du lyssnar ju på Per Gessle". Kommer och snackar skit om min musik när han sitter och lyssnar på en av Sveriges (Världens??) Mest överskattade artister.
Jag tycker att det är så onödigt och tro sig vara bättre än någon annan p.g.a vad dom lyssnar på för musik (Jag tror inte att jag är bättre än andra för att jag gillar Bad Religion, Jag vet det =P).
Musik är bra på flera olika sätt. Den får en alltid att må bättre om man känner sig låg. Man kan bli ännu gladare om man är glad. Musiken ger bra stämning. Och man träffar nya människor.

Jag träffade en mycket god vän genom musiken. Jag och några kompisar var och såg NOFX på Arenan i Stockholm. En extremt grym konsert. På vägen hem därifrån så lyckades vi självklart missa sista tunnelbanan och p.g.a det missade vi också sista pedeltåget hem. Så det blev att ta nattbussen. Jag och mina kompisar satt och snackade och jag såg att det satt några jävla punkrockare längre fram i bussen. Och om jag inte kommer ihåg helt fel så var det nog jag som skrek "NOFX!!!" Och fick ett glatt "NOFX!!!" tillbaka. Nånstans i väsby tror jag att det var så gick Mårtens kompisar av bussen. Och man såg först hur ledsen han var för att vara ensam (haha kanske inte. Men han ville inte sitta själv iaf). Så han kom fram till oss och vi snackade resten av biten hem.
Sen såg jag inte honom på ett år. Men sen skulle jag hem till en tjejkompis. Och jag hade på mig min extremt vackra NOFX-tröja. Och då satt den jäveln där. Jag kände inte igen honom först och han kände nog inte igen mig heller. Men han fick ett litet léende på läpparna och sa "snygg tröja".
En trevlig liten historia tyckte jag=P. Tyvärr träffas vi inte lika ofta längre. Men konserter brukar vi gå på. Fast just nu tycker jag inte om honom så mycket. Den jäveln ska på West Coast riot och inte jag!!!!!

Nu kom jag bort från det jag skulle skriva om. Men det blir nog bra ändå. Som sagt (Lägg in allt som stod innan min Mårten historia här). Men det finns några "artister"/band som jag verkligen inte klarar av. Good Charlotte är ett av dom. Fyyy faaan vad jag hatar Good Charlotte.

Det var allt för nu.

Peace Out //Markus

How to be a famous bloggare. The spin-off series part 1

Jag och D har kommit fram till att vi ska försöka få mig att bli en känd bloggare. Jag vet inte varför. Det betyder att jag måste lägga mer tid på att skriva och komma på saker att skriva om. Men vi får se vart det leder. Kan bli en kul grej och se vilka metoder som funkar och inte funkar.

Börjar med att promota bloggen över allt där vi kan. Det är steg ett. Får kanske kasta in lite kul bilder. En grej som känns som ett måste är att dra iväg helt obetydliga korta inlägg om ingenting. Och det tar emot. Varför skriva en grej på 3 rader? Känns helt meningslöst.

En annan grej som funkar är att kanske dissa andra bloggare. Och det tar också emot att kasta skit på enskilda personer. Jag är egentligen inte en elak person. Eller jo ibland men att skriva att andra bloggare suger är ju inte min stil. Hur otroligt det än är så gillar folk att läsa en massa piss tråkiga grejer om this and that. Men som sagt man måste ju pröva sig fram. Och den grejen funkade ju för Alex Shulman. I och för sig var ju han "känd" när han började med sin blogg.

Men som sagt första steget är ju att få ut att bloggen finns. Hur gör man det då? Jo D får skriva bloggen på sin helgon sida till att börja med. Och det har han redan gjort. Nästa är att säga till folk man känner och sprida ut den. Sen får man se vad som händer.

Men nu ska jag och D kriga lite i C&C Generals. Wish me luck.

Peace Out //Markus

How to be a famous bloggare.

Första gången jag får in 2 inlägg samma dag. Helt otroligt.

Jag satt och funderade på hur man kan få många att läsa sin blogg. Som jag har märkt så verkar det som folk bara läser bloggar av unga snygga tjejer. Ju yngre och snyggare desto bättre. Och jag har skummat igenom några sånna bloggar. Och det var nog bland det tråkigaste jag läst. Allt som jag läste va i stil med.

"Hej hej, idag har jag varit i skolan. jätte tråkigt, sen va jag ute med hunden. fy fan vilken hög han lämnade. jag funderade en stund på att plocka upp skiten. men efter 10minuter kom jag på att skiten, hör och häpna, var just det. skit alltså. och jag hade ingen lust att böja mig ner så grannen kunde spana in min röv. jag menar hallå vill dom se den så finns den ju på bloggen (stor jävla bild på ett arsel). dessutom så luktade det illa o det va ju inte jag som gjorde number2 så varför ska jag bry mig. sen kom jag hem och min underbara pojkvän ringde. han är det bästa i världen., visst jag tänker ju på andra killar också men utöver det så är det bara min pojkvän jag tänker på. det va allt för idag.. puss o kram.. ps. här är några bilder på mig när jag har på mig nån jävla topp från h&m.. runka gärna grabs"..

Nu står det kanske inte just så. Men jag fårstår inte det det roliga att sitta och läsa om vad folk har på sig och vad dom gör. Visst om man beskriver allt på ett kul sätt så kan det vara kul att läsa. Men nej. Man ska sitta och skriva något tråkigt skräp. Och om minsta lilla grej dessutom. Men det verkar ju vara ganska enkelt i alla fall. In med några bilder på småbrudar som ålar sig så har man svergies populäraste blogg tillslut.

Jag kanske ska försöka det nångång. Typ 3 bilder på några fjortisbrudar som visar pattarna och sen skriva om vilken jävla kö det var på motorvägen när jag skulle hem från jobbet.

Man blir ju en populär bloggare av att många läser bloggen. Men om ingen läser blir man ju inte populär. Så hur ska man göra då? Men jag ska nog börja med och beskriva vad jag gör på dagarna då. Funkar inte det får jag väl ta och slänga in några porriga bilder på blonda bimbos med magtröja. Och en liten kommentar under bilder. Typ "tihi push my kebab".

Peace Out //Markus

WhiteTrash rassesvin

Såg i metro om dom där nazisterna som hade blivit gripna för att dom hade en massa vapen. Kommer inte ihåg om det stod i metro men jag snackade med min brorsa som går polishögskolan och han sa att dom hade hittat en massa bomber och ammunition. Jag tycker det är lite obehagligt att sånna idioter springer runt och är tungt beväpnade. Och jag fattar inte varför. Vad har folk för anledning att hata folk för hur dom ser ut och har för hudfärg?
Man kan ju inte komma med grejer som alla invandrare misshandlar, alla muslimer är terrorister osv.

För det första så misshandlar inte alla invandrare folk. Dessutom hade alla som åkte fast en kriminell bakgrund. Misshandel, olaga hot osv. Vad säger det?? Jo att dom är precis lika jävliga som alla andra som misshandlar. Om inte värre. För dom har sådan jävla dubbelmoral att man blir mörkrädd. För det andra så är inte alla muslimer terrorister. Det finns drygt 2miljarder muslimer i världen om jag inte missminner mig. Och hur sönder bombad hade inte jorden varit om alla var terrorister? Och när nassarna själva har lika mkt vapen som svenska armén har så säger det väl bara en sak? Terrorister. Och det dom kallar sig. Svenska Motståndsrörelsen. Kom igen. Låter som ett gäng killar som precis har kommit in i puberteten och tror att det är skitballt att vara nazist.

Och varför gå runt och hata hela tiden? Varför se ner på folk som är annorlunda? Tänk hur mycket bra människor man aldrig lär känna. Och hur många platser man aldrig kan se just för att man hatar folket som bor där.

Nu känns det som jag hoppar mellan olika saker men skit samma. Med tanke på hur mycket vapen dom där vidriga jävla White Trash svinen hade så undrar man ju vad dom hade tänkt att använda det till. Vad eller vem hade dom tänkt och skjuta? Och har dom mer vapen? Ja antagligen.  Polisen har ju gått ut med att det har varit ökad aktivitet hos nazisterna. Kommer det hända nått stort snart eller? Hoppas inte. Kanske borde lämna en motion till regeringen. Skottpeng på rassesvin. Göra reklam över hela världen. Save the world, Shot a nazi!

Jag kanske har skrivit detta i ett tidigare inlägg men skit samma. Sätt ett jättestängsel runt gärdet i Stockholm och kasta in alla som vill slåss där. Alla rasister, vänsteraktivister osv så att dom kan dunka på varandra tills 1 blir kvar. Och honom ger vi ett par sköna cementskor och slänger honom i Nybroviken.

Det var nog allt för nu. Peace Out.
// Markus

"Well, my conclusion is: hate is baggage. Life?s too short to be pissed off all the time. It?s just not worth it. "Våldet.

Jag läste i lokaltidningen att gatuvåldet inte har minskat. Dom verkar tycka att det borde ha gjort det sedan killen blev misshandlad till döds på kungsholmen förra hösten. Enligt mig borde det ha ökat sedan dess. Finns några anledningar till det. Det här är bara mina teorier.

1: Media skriver så mycket om folk som blir misshandlade hit och misshandlade dit. Inte så konstigt att det blir fler gäng då. Det är ju så häftigt att slåss så då är det klart att dom unga börjar puckla på varandra. Och det coolaste av allt är ju om media skulle ta upp just deras fight eller skadegörelse. Som sagt bara det gör ju att det inte är så konstigt att dom slåss. Ju mer det exponeras ju mer kommer dom att slåss.

2: Media skriver så mycket om folk som blir misshandlade hit och misshandlade dit. Dom unga känner väl antagligen att dom måste ha någon sorts back-up om något händer. Och då är det klart det blir mer slagsmål. Vem vågar hoppa på någon som är med i ett stort gäng? Inte många. Men hur blir man ett stort och beryktat gäng? Jo man spöar skiten ur alla man ser.

Självklart skulle det finnas våld om media inte skrev om det. Men jag tror att det skulle minska. Visst jag kan ju ha fel om det. Men som sagt det här är mina teorier. Men det känns som att många skyller på filmer och tv-spel.
Seriöst?? Kan man vara så jävla blind att man inte ser skiten som händer runt omkring.

Se bara i skolan. Vad lärde vi oss där?? Ta religionen som ett exempel. Vi får veta hur Kung David tar livet av en jätte, hur jesus blev uppspikad på korset och umgicks med horor. Eller som en kille skrev i en artikel jag läste härom dagen.

"En av civilisationens äldsta berättelserna -ur de grekiska tragedierna- bygger på att en kille sätter på sin mamma, mördar sin pappa och sticker ut sina egna ögon. Att sedan klaga på att God Of War skulle vara för blodigt är inte bara hyckleri, det är idioti"

Och det stämmer. Sitta och klaga på tv-spel som det skulle vara roten till allt det onda är ju helt idiotiskt. Jag har spelat GTA-serien sen jag gick i mellanstadiet och jag går inte runt och misshandlar folk, snor biliar eller skjuter ihjäl poliser. Och jag har spelat Super Mario spelen så länge jag kan minnas och jag hoppas inte på svampar, sköldpaddor osv.

Man kanske ska ta en titt på allt annat också och inte bara film och spel våld. En person som utför våldsdåd och sedan skyller på spelen är ju en sjuk person. Dom har redan problem som inte en bannlysning av våldsamma tv-spel skulle råda bot på. Sjuka personer påverkas av sådans som vi "normala" människor har lärt oss sedan barnsben att det är fel och våld på en skärm inte är äkta.

Det var väl det. Ha det super.
//Markus