Slagsmål, fylla och elaka glassar.

Nu var det ett tag sen som jag skrev. Har inte haft idéer eller tid. Men det är sånt som händer. Men nu ska jag försöka få ner några rader i alla fall.
Läste tidningen Metro idag. Och där var det en artikel om en 36-åring som hade jobbat svart och fått ihop ca 200.000kr. Ganska mycket pengar. Men den här killen får dåligt samvete och går til polisen och lämnar in pengarna. Och som tack för det så får han en polis anmälan om skatte brott och skjuts till någon psykavdelning. Jag förstår att han åker in på psyket, för något ryck måste man ju få när man går till snuten med svarta pengar. Men en polis anmälan är väl lite taskigt. Han var ju ändå så ärlig att han erkände och lämnade pengarna där.

 

Nu tänkte jag berätta vad jag gjorde i helgen. Jag åkte på kryssning med Ellie, min bror och hans tjej. Och självklart så blev det nog lite väl mycket och dricka. Men det var väldigt kul. Vi kom tillbaka i land vid klockan 19 på kvällen och vi började ta oss hem. Vi satte oss i bilen, jag och brorsan hamnade i bak. Vi öppnade varsin öl och snackade lite. Sen började vi bråka om något. Kommer inte ihåg vad. Tillslut så stannade brorsan tjej bilen. Ellie och jag skulle gå sista biten. Det var inte så långt. Men jag var skit förbannad fortfarande. Så jag tog min öl och kastade den på bilen(väldigt dumt, men mycket sprit gör att man blir dum). Så brorsan hoppar ut ur bilen och ropar på mig. Så jag vänder mig om och ser hur han laddar en rejäl sving. Och på något konstigt sätt så lyckas jag ducka undan. Jag tar tag om hans midja och drar ner honom och sätter mig på honom och slår till honom över ögat. Sen skriker jag åt honom och frågar om han har fått nog. Men jag tyckte att det var konstigt att han inte sa något eller gjorde motstånd. Funderade på det och det enda jag kan komma på är antingen att han fick en sån smäll att han blev virrig och inte visste vad han skulle göra. Eller att han blev så paff över att lillebror är starkare. Han tränar ju ändå flera gånger i veckar och så pluggar han till polis. Jag träffade honom dagen efter och hans öga var helt igen svullet. Såg lite ut som rocky. Men man tyckte synd om honom. Men i alla fall så avslutades bråket där och vi gick åt varsitt håll. Sen fick jag dåligt samvete och ringde och bad om ursäkt då bad han om ursäkt. Så nu är allt bra. Bara dumt att bråka om en fyllegrej.

 

Hörde att det hade kommit en ny glass också. Den är formad som en stjärna, är rosa och pinnen är glittrig. Jätte gulligt säkert. Girlie heter den. Inte så konstigt tycker jag. Men det tyckte visst något idiot och påstår att den är kvinno förnedrande. Först har vi rasist glassar som nogger black och sen har vi glassar som förnedrar kvinnor. När ska detta ta slut? Så jävla patetisk hela grejen. Jag menar många kvinnor och tjejer gillar när det är rosa och när det glittrar. Så vad spelar det för roll? Men dom jag tycker mest synd om här är faktiskt glassarna. Dom är ju precis som människor. Vissa kanske är kvinnoförnedrande rasisiter. Men är det inte dumt att dra alla över en kam? Kanske dax att starta en organisation för utsatta glassar. G.R.I.S (Glassarnas Rätt I Samhället).

Nuff Said//Markus


IdéTorka

Det har inte blivit så mycket skrivande på senaste tiden. Jag har fått en idétorka och vet inte alls vad jag ska skriva om.
Det är extremt irriterande. Om det är någon med idéer så är det bara att säga till. Men jag ska väl försöka skriva något i alla fall. Får se hur det går. Fast det brukar bli så att ju mer man sitter och funderar ju sämre går det. Antingen så blir det inget alls eller så tar det 3 timmar att skriva 5 rader. 

Nä fan det går inte. Kommer inte något alls. Har suttit i ca 30 minuter och detta är vad jag har fått fram det är ju tragiskt. Som sagt har ni några idéer så säg gärna till

Nuff Said// Markus
The Conspiracy of Traffic

Trafiken i Stockholm är ruskigt hemsk ibland. Jag har en teori om att trafik köer är en konspiration. Alla företag som sysslar med bensin skapar alla köer för att sälja mer bensin. Högt uppsatta politiker är säkert också inblandade.
Staten tjänar bra med pengar på bensinskatter och biltullarna som kommer tillbaka snart. Alla bensin företag får mer pengar och staten får ännu mer. Men det är riskfritt. Ingen skulle väl misstänka Pappa Reinfeldt som en trafik marodör? Krockar bilar och skapar kaos.

Och nu undrar ni säkert "Men hur har du kommit fram till detta då?".
Jo, det ska jag tala om. Ett vägarbete påbörjas. Vilka startar det? Svaret är Vägverket. Oftast i alla fall. Men dom måste ju ha tillstånd från någon. Och det är kommunen. I kommun fullmäktige arbetar det politiker. Och dom i sin tur är kopplade till Staten. Och inom staten finns ett hemligt sällskap där politiker och bensin pampar arbetar sida vid sida för att få mer människor och handla bensin. Det där med sällskapet har jag inte kunna bevisa än. Det är bara gissningar än så länge.

Men i alla fall, efter att vägarbetet har börjat så måste arbetarna stänga av delar av vägen. Som i sin tur orsakar att människor hamnar i köer. Och självklart finns det ju alltid folk som har extremt bråttom och då blir det farliga omkörningar. Och vad händer då? Bilolyckor? Precis. Och bilolyckor skapar ännu mer köer. Så där står det tusentals bilar som gasar och bromsar. Och vad händer då? Jo, man slösar bensin. Så när man har kommit ur köerna så måste man tanka igen. Och så är det nästan varje dag. Hade dom velat så hade dom kunnat göra köer varje dag. Men det är för misstänkt. Men förhoppningsvis tar det slut efter mina avslöjanden. Men jag tror att man måste få fram det hemliga sällskapet innan man kan knäcka denna konspiration helt.


Det var ju Snoop Dog och P Diddy konsert i söndags och efteråt så åkte ju Snoop fast för drog innehav och fick sitta hela natten i häkte. Jag tycker att det är så onödigt att ens lägga ner enegi på att ta fast utländska artister får sånt. Så fort dom blir släppta så lämnar dom landet och kommer inte tillbaka igen. Då är det deras fans som får lida för det. Visst det är olagligt att ta droger. Men dom killarna är här 2 dagar sen åker dom igen. Dom är ju inte här för att sälja det på gatan. Dom har några marijuana cigaretter för eget bruk. Låt dom hålla på om det får dom att känna sig bättre. För inte så jätte länge sen tog dom ju Axl Rose från Guns and Roses för någon skit grej. Fortsätter det så så kommer inte stora artister vilja komma till Sverige och dom kommer fansen bli sura. Det är i alla fall vad jag tror. Jag hade inte velat åka till ett ställe där man blir plockad av snuten.

Det var väl allt för idag.
Nuff Said// Markus

Rubrik?

Läste en gammal tidning nyss och där stod det om "Feminister". Allt från sådana som skär av juvelerna på sina killar till dom som springer runt och bara hatar män i största allmänhet. Det var några citat från olika bitterfittor där i alla fall och en av dom hade sagt "Alla män är potensiella våldtäktsmän." Blir så förbannad när man läser sånt skit. Men sen kom jag på att alla kvinnor är potensiella horor. För det är ju så. Vem som helst kan bli mördare eller våldtäkts man eller vad det nu kan vara. Men dom flesta människor brukar få tillräkligt bra uppfostran för att inte bli det.  Men det är ju inte kul att som man bli anklagad för det ena och det andra. Det är inte mitt fel att tjejer blir våldtagna. Skulle jag kunna göra något åt saken hade jag gjort det. Jag menar jag kan inte lägga all min tid åt att springa runt och jaga idioter hela kvällarna. Men skulle jag se att någon försöker våldta en tjej skulle jag ju inte stå och titta direkt.

Och sen finns det dom som skyller på att Tv-spel skapar mördare och andra kriminella. En frisk människa påverkas inte av tv.spel och filmer. Jag har spelat Grand Theft Auto-spelen sen jag gick i 4:an och jag har inte dödat en människa och jag har inte slagit ner folk eller stulit bilar. Jag har spelat Super Mario ännu längre och jag har inte hoppat på någons huvud för att se om han blir platt och försvinner. Sen finns det självklart folk som påverkas av det men dom är ju inte helt klara i skallen. Angaligen något "nivåsänkta" om ni frågar mig.

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev ordentligt senast. Har jobbat och varit sjuk och sen jobbat igen typ.
Min käre vän Mårten har också vunnit en bandit hoodie. Grattis.
Nu har jag inget mer att skriva för nu.

Nuff Said//Markus

Long time no see

Det var ett tag sen jag skrev. Mitt internet har strulat men nu funkar det som det ska igen. Skönt som fan.
Tyvärr har jag inget speciellt att skriva idag. Och så är jag extremt trött så jag orkar inte fundera på det.
Ska försöka skriva mer i veckan.

Nuff Said// Markus