En Historia

Jag ska berätta en historia om en vanlig kille.

"Nästan hela året då han var 18 är som en dimma. Det är inte mycket han kommer ihåg. Pskologer sa att det va för att han var deprimerad. Det var han också. Han mådde inte speciellt bra under den tiden. Det hade tydligen börjat några år innan. Det märkte han väl lite själv, men alla har ju sina dåliga perioder.
En dag på en fest så tog han en överdos med piller blandat med mycket alkohol. Någon ringde hans föräldrar och sedan en ambulans. Han åkte in på sjukhuset och fick ligga där hela natten. En kompis till honom hade följt med in till akuten och var där hela natten. Det är han väldigt tacksam över.
Dagen efter var egentligen det ända han kände skam. Över det han hade gjort. Speciellt kände han skam mot sina föräldrar. Han skämdes så mycket att han knappt vågade se dom i ögonen mer. Det gjorde att han blev ännu mer deppig. Han började dricka mer alkohol och ta droger ibland.

Alkoholen gjorde allt värre, medans drogerna kändes som en befrielse. Ända tills ruset avtog. Under några veckor drack han flera liter sprit. Ca: 2liter vodka i veckan. Under en vecka så var han konstant hög och/eller full. Som tur blev han inte beroende av det. Föräldrarna var där för honom, men han var väldigt duktig på att vara hemma hos just den förälder som inte var hemma, så ingen märkte något.
En dag när han var ute och drack, fick han som vanligt i sig för mycket. När han kom hem gjorde han om samma misstag och tog en överdos med piller och alkohol. Hans mamma kom in i rummet just när han hade fått i sig nästan alla tabletter. Sen fick han en blackout. Efter åt hade hans mamma berättat att killen hade gråtande sagt att han inte orkade leva längre och bad henne att ge honom resten av tabletterna så han kunde få dö nångång.

Han vaknade upp någon timme senare på en madrass på sjukhuset. Båda hans föäldrar var där och en läkare. Han kommer inte riktigt ihåg allt som sades. Men vet att han hade erkänt att han hade tagit droger. Föräldrarna blev inte arga eller sura. Jag tror att dom fick dåligt samvete. Dom blev nog inte ens besvikna på honom. Utan på sig själva. Även fast det inte var deras fel. Och en än gång kände han skammen. Ännu värre denna gång eftersom hade hade sagt att han brukade ta droger.
Han fick sitta på en psykmottagining i ca 1 vecka. Det var det värsta han hade varit med om.

Det var först när han var 19 som allt blev riktigt bra. Han träffade en underbar tjej som fick honom att må bättre än någonsin. Han är 21 och dom är fortfarande tillsammans och han älskar henne så extremt mycket. Och det har inte gått över alls."

Jag vet inte riktigt vad poängen är med denna historia. Men jag kände bara för att berätta den.

Jag hör ibland att folk som tar självmord är fega. Och jag tycker det är fel att säga så. Dom som gör det eller i alla fall fösöker göra det tänker att alla andra får det bättre om han eller hon försvinner.
Har man inte vart i den situationen så har man ingen aning hur det känns.

Jag tänkte berätta om en grej jag hörde idag också. Men jag skippar det för det är en ganska vidrig sak som min bror berättade. Han pluggar för att bli polis. Men det är ingen trevlig sak att höra.


Nuff Said//Markus


Uttråkad

Klockan är typ 21 men ändå känns det som mitt i natten. Det känns som jag har varit vaken i en vecka. Inte för att jag är trött, utan för att tiden går så extremt långsamt. Tiden brukar gå fortare när Ellie är hemma. Visst, det är skönt att vara själv ibland men det blir tråkigt i längden.
Nu är jag så uttråkad så jag vet inte vad jag ska göra. Det ända jag har gjort idag är att spela tv-spel och tittat på halva första säsongen på Scrubs. Det är i och för sig roligt, men det kan bli lite segt tillslut.


Jag har inte skrivit på några dagar nu. Blev lite för mycket förra veckan tycker jag. Man får slut på idéer. Jag har inte så mycket och skriva om idag heller, men jag kände för att skriva ändå.

Jag var på Banditfest i fredags. För er som inte vet vad Bandit är så kolla på denna sida (
www.bandit1063.se). Det var väldigt kul. Lite för hög musik kanske. Och väldigt många öl. Jag var ju inte speciellt nykter när jag kom hem. Jag träffade massa nytt folk när jag var där. Folk är mer öppna när det är sådana fester. Det känns som det i alla fall. Jag har ju inte varit på några hiphop fester eller så men ändå.


Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ska väl antagligen sätta mig och kolla vidare på Scrubs eller spela tv-spel och sen sova. Ny vecka imorgon. Mer jobb. Orkar inte jobba.


Nuff Said//Markus


Måste man ha en Rubrik?

Att komma på en rubrik är nog det svåraste som finns. Snart kommer jag bara skriva en massa frågetecken och punkter som rubrik.

Det känns som det är fredag idag. Jag vet inte varför men jag antar att det är för att jag är så extremt trött. Skulle vara helt underbart om det var fredag så man bara skulle kunna slänga sig på soffan och inte flytta på sig på 3 dagar. Men självklart ska det vara 1 dag kvar.
Fick lön idag i alla fall. Känns skönt. Nu ska man bara försöka hålla kvar dom i minst 3 veckor. Nån gång har jag fått typ 10.000 eller vad det nu var och dom tog slut samma dag. Fan vad folk blev förvånade. Det är en sak jag är bra på. Slösa pengar. Och inte på vad som helst. "Men vad slösar du pengar på då?" undrar ni antagligen inte. Men det bryr jag mig inte om. Jag slösar pengar på skit. Typ 1000kr i månaden på cigg. Vad fan är det bra för egentligen? Så onödigt bara. Men det sitter fint med en cigg ibland.
Den här månaden fick jag högre lön än vanligt. Men vad gör det när större delen av den ändå går till räkningar och massa annat.

Läste en blogg som en kompis skriver. Hon hade satt in en massa bilder på Alperna och nån snowboard åkare. Och självklart måste jag läsa den och se bilderna. Blev väldigt sugen på snowboard bara för det. Ska aldrig läsa hennes blogg igen. Eller antagligen kommer jag göra det. Men det tänker jag inte säga till henne. "Men varför skriver du det här då? Är inte det väldigt dumt? Tänk om hon läser detta." frågar ni. Jo det är nog väldigt dumt. Men jag får hålla tummarna att hon inte råkar göra det.

Jag har inte så mycket och skriva idag faktiskt. Och otroligt nog inga klagomål heller. Nu blev ni besvikna va? Antagligen inte.

Nuff Said//Markus

Nyheter?

Idag ska jag försöka hålla mig ifrån att börja med att skriva "Idag läste jag". Känns som jag skriver det hela tiden och jag tror att folk fattar att jag kan läsa vid det här laget. Så jag får börja med något annat.

Läste tidningen idag.. hmm nä det är samma sak typ.

Skit samma. Jag kollade i tidningen igår och såg att år 2036 kanske en meteorit träffas Jorden. Om den skulle landa här så skulle skadorna bli i samma stil som i filmen Armageddon. Verkar som om man kan få en rejäl huvudvärk om man skulle få den i huvudet. Men chansen att den skulle krocka med oss var 1 på 45.000. Det är ganska bra odds för Jorden. Man kanske skulle satsa 100kr på att den träffar då skulle man ha ganska mycket pengar efter det. Men något säger mig att man inte kommer att ha användning av dom pengarna om man vinner.
Nasa funderade i alla fall på att göra som i filmen och skicka upp Bruce Willis i rymden och säga åt meteoren och gå hem eller något. Nu vet jag inte om det är den riktiga Bruce dom skickar upp(100 spänn på att dom inte gör det. Någon som vill sätta emot?). Men någon hjälte skulle det i alla fall vara. Det skulle kosta runt 2 Miljarder kronor att skicka upp en raket som får bort den. 2MILJARDER?? Chansen är 1 på 45.000. Kan dom inte ta och planera en avskeds fest för dom pengarna i stället.  Eller ge pengarna till dom svältande barnen i Afrika. Med en sån liten chans finns det nog bättre saker att göra med dom pengarna. Jag vet det absolut bästa man kan göra. Ge pengarna till mig så kan jag göra något vettigt med dom i stället. Typ dricka öl på anchor eller något.

Läste en annan grej idag om att TV4 eller om det var TV400, same shit different name. Något av det skulle starta ett nytt program. Snyggast i klassen heter det. Det är ett program där man jämnför gymnasie elever i snygghet. Har vi inte tillräckligt med program som vrider skönhets idealet? Det ändå sådana program ger är dåligt självförtroende till barn och ungdomar. Självklart är det kul att kolla på snygga människor men ändå. Nu får vi ännu ett program där många kåta gubbar har många unga tjejer att runka till =D. Wiie

Nuff said//Markus


Där har vi min bandit hoodie

Där har vi min bandit hoodie

Lite allt möjligt.

Tror du inte på gud hamnar du i helvetet. Hatar du inte invandrare så är du rasförädare. Gillar du inte vänstern är du rasist. Snackade med någon som hade varit med i AFA förrut och jag sa att jag inte gillade AFA. Då frågade han om jag var rasist. What? Bara för att man är emot att slå ner folk som tycker annorlunda behöver väl det inte betyda att man gillar deras åsikter. Nej jag är inte rasist. Jag hatar alla människor.

Sen alla dom där påträngande Jehovas vittnen som kommer och försöker få med alla i deras sekt. Borde säga som min mormor som inte är världens bästa på svenska. Grov finsk brytning och säg "Fara helvetti".
Så jävla klockrent. Blir så pissed när folk försöker tvinga en att tro på det dom tror. Låt alla tycka vad dom vill. Det är väl mitt problem om jag hamnar i helvetet eller får neger feber eller vad rasisterna säger. Bättre det än att sitta och umgås med ett gäng pinheads som dricker öl och skriker massa otrevligheter om allt och alla. Hur instängd kan man bli på en skala?
"Höhö jag hatar invandrare men jag sitter och käkar kebab som en iranier har gjort och dricker jude drickat coca cola.". Smart där. Men som sagt alla får tycka vad dom vill.

Första dagen på jobbet sen i onsdags. Ganska skönt att jobba igen. Så tråkigt att bara sitta hemma och ruttna. 2 dagar är väl okej. Men sen blir det outhärdligt. Som tur träffade jag inte på alla sura kärringar som gnäller hela tiden. Har i och för sig suttit i en traktor och plogat snö hela dagen. Så då behöver man inte stanna om någon kommer.
Kul morgon imorse. Snöar som fan, halt som en hockey rink och bakhjul drift på bilen. Vad är det för punkon som sätter bakhjuls drift på en skåpbil? Det är väl inte meningen att man ska sladda med en sådan bil. Men det är ju kul när man är pigg i alla fall.

Det var väl allt jag hade och säga för nu.
Nuff Said//Markus

Ingen Rubrik!

Tänkte först skriva om mitt förra inlägg. Det verkar nog som om jag uppmuntrar unga personer att ha sex det gör jag inte. Så nu är det avklarat. Tänkte skriva någonting annat har jag för mig men jag tappade bort det på vägen hit.

Har varit sjuk några dagar nu inte alls kul. Börjar bli less på det nu. Men imorgon ska jag till jobbet i alla fall. Inte världens roligaste grej och göra kanske men man måste jobba och man lessnar ju på att sitta hemma hela dagarna också.

Just nu sitter jag och väntar på att min kusin ska kolla klart på tv så man kan spela lite Civ4 online. Medans jag väntar så letar jag efter något kul att skriva om. Ska försöka hålla mig undan fördomar denna gång.
Men det ända man hittar är typ "Brittan klipper håret"- Jaha? Och vem fan bryr sig? Eller "Ingen sänkt skatt på Öl och Vin"-Fan vill ju ha billig öl.
Men det är ändå inget kul och skriva om.

Just ja, dom har ju höjt priserna på kollektiv trafiken i Stockholm. 40 kr om man köper biljett på bussen.
Skit dyrt tycker vissa. Men masa era feta rövar till SL-Center och köp 10 biljetter för 90kr istället och sluta klaga tycker jag.

Sen ska dom införa trängsel skatten igen. Och vissa blir sura för att regeringen ska lägga pengarna på motorväg eller vad det nu var. Men varför ska vi som kör bil betala pengar till tåg och bussar. Det är vi som kör bil som betalar då kan väl pengarna gå tillbaka till oss oxå.

Well well det var väl det jag hade och säga

Nuff Said//Markus

Sex, Rasister och Fördomar

Nu ska jag återigen skriva om något jag läst. Det handlade om att en kille satt i rättegång för att ha utnyttjat en tjej sexuellt. Hon var 12 och han var 15. Det hade varit ömsesidigt och jag vet inte om dom hade sex men dom hade smekt varandra och så vidare. Han blev frikänd i alla fall. Men varför ens polisanmäla om båda var med på det? När han är 20 så är hon 17, och då skulle det vara hur normalt som helst. Ja visst hon va bara 12 och borde inte hålla på med sex. Men det är väl åndå henns kropp? Varför ska lagen bestämma om vem hon ska och inte ska sex med? Tänk om dom är tillsammans och jätte kära?
Nu säger jag inte att det är okej att någon på tex 20 ska hålla på med 12åringar. Men ändå.
Det känns så fel att två unga personer som är kära ska hamna i den situationen. Jag vet inte om dom var kära. Men det finns nog många som är det och killen hamnar i domstolen.
Hur kul är det för tjejen att se sin kille sitta som om han vore kriminell bara för att han har haft sex med sin flickvän? Och hur kul är det för honom?
Men men nu har jag snackat klart om det

En annan grej jag läste var att en kille blev misshandlad idag av rasister. Inget ovanligt säger ni kanske. Det är just det som är sjukt. Jävla idioter hela bunten. Inför skottpeng på nazister.

Människor har alltid fördomar om allt. Har du kort hår är du rasist. Har du långt hår är du hårdrockare. Är du blond är du korkad. Har du rasta flätor är du hasch pundare. Varför går folk så mycket på hur man ser ut i håret. Jag har kort hår och har blivit kallad rasse-svin och jävla skinskalle några gånger. Har ingen tänkt på att jag kanske gillar att ha kort hår? Eller att jag kanske har keps eller mössa på mig så jag ser ingen anledning att ha långt hår.
Visst många rasister har kort eller rakat hår. Men hoppa inte på alla andra för det.
Människor har också fördomar om vart man bor. Jag bor i ett fint område i Stockholm. Men jag är inte rik för det. Kolla på hur folk  är som personer innan ni stämplar dom. Kanske till och med får kolla 2 eller 3 gånger. Man har inte alltid bra dagar. Jag kan vara en dryg jävel när jag är trött eller stressad men det betyder inte att jag alltid är det.
Tro inte att ni är bättre än andra. För tror ni det så är antagligen personen ni tror er stå över bättre än er.

Nuff Said//Markus

Idioter

Läste precis om en skola i Borås där tjejerna blir sexuellt trakasserade. Och deras rektor säger att det är deras eget fel.
Citat:  " De kan vara utmanande klädda, hänger om halsen på pojkarna, säger att de älskar dem och allt möjligt fast de egentligen inte menar det. Det är flickornas behov av att bli sedda."

Hur jävla dum får man vara. Tjejer (och killar) får väl ha på sig vad dom vill utan att nån tafsar på dom o kallar dom för hora. Med det argumentet så skulle rektorn få skylla sig själv om han bli våldtagen på en strand. Han har ju antagligen bara badbyxor på sig. Jag fattar inte hur vissa människor tänker. Om tjejen vill att någon tafsar på henne så säger hon väl till. Det måste man ju fatta själv. Vill dom ha sex så säger dom till eller tackar ja om någon frågar.
Vart i lagboken står det att tjejer får skylla sig själva bara för att dom har en tröja som visar magen?
Men förhoppningsvis så blir det bättre när den äldre generationen börjar gå i pension.
Då kommer dom yngre som har lärt sig att respektera kvinnor på ett annat sätt. Jag märker i alla fall att alla killar skulle döda dom killar som våldtar. Jag blir själv förbannad när jag läser om våldtäkter o våldtäkts försök.

Finns ett undantag. Och det var om tjejen som var ute och rastade sin hund. Då kommer det en kille och försöker våldta henne. Precis när killen fått av sig byxorna och kalsongerna så hoppar huden och biter honom i skrevet.  Och det var helt underbart att läsa om. Det måste självklart vart hemskt för tjejen. Hon ska vara glad att hon hade sin hund. 

Well well, nu har jag inte så mycket mer att säga. 
Nuff Said//Markus 

För mycket IST

Rasist, Nazist, Facist, feminist och så vidare. Det finns för mycket IST i världen. Folk delar in sig själva och andra i fack hela tiden. Varför gör man det? Det ända IST man borde vara är humanist (jag har hört det i någon film så det är inget jag har kommit på). Nu säger jag inte att jag är den mest fördomsfria personen i världen. Jag har fördomar som dom flesta andra, Men jag är inte fördomsfull mot personer för att som är invandrare eller kvinnor och så vidare.

Varför ska man tycka illa om folk för att dom är tex invandrare. Visst det finns invandrare som är i Sverige och inte arbetar och lever på bidrag. Men sen finns det invandrare som jobbar hårt, hårdare än dom flesta. Och dom jobbar för en skit lön. Sen finns det dom som säger att Sverige är ett skit land. Oftast andra generationens invandrare. Då undrar man är det så mycket bättre i Iran eller Irak? Krig, svält och mer fattigdom än här. Men om Sverige är så hemskt och dåligt så åk dit då. Se om det är så mycket bättre där. Människor är så rädda för att bli kallade rasister. Det är helt fel. Man måste kunna ställa samma krav på invandrare som svenskar. Jag menar invandrare vill ju vara en del av det svenska samhället och då ska väl inte dom särbehandlas?
Men jag tror som sagt att dom invandrare som oftast säger att Sverige är skit är just andra generationens invandrare. Jag tror inte att deras föräldrar som kommer från krigsdrabbade områden tycker det samma. Sverige är nog paradiset för dom. Självklart är det nog inte det bästa landet i världen (har hört att Kanada är bäst) men det är fan inte det sämsta heller. Så passar det inte åk tillbaka till era länder och se om det är bättre där.
 
Det var inte allt jag hade och säga. Tänkte skriva något mer men jag orkade inte göra det.
Det var någonting med "Var dig själv" men mycket längre. Tycker det här räcker för nu.

Nuff Said //Markus

Vår underbara värld.

Hej! Jag heter Markus. Jag bor i en civiliserad värld. I min värld så är kvinnor inte lika mycker värda. Dom får mindre lön för lika arbete. Och dom blir slagna och våldtagna. Och många av dom brotten blir inte lösta heller. Så det är praktiskt taget lagligt att våldta kvinnor.
Ungdomar mår dåligt också. Många är så deprimerade att dom försöker ta sitt eget liv. Dom sitter hemma och skär sig själva för att slippa smärtan i hjärtat. Fokusera på något annat.

Och vi lever så civiliserat att den ända lösningen att lösa konflikter är att sätta en kula i huvudet på varandra. Krig och terrorism är vanligt. Många oskyldiga dödas eller skadas.
Hat är vanligt. I min värld hatar vi invandrare, vi hatar kvinnor och vi hatar män. Vi hatar homosexuella och vi hatar andras religioner. Vi hatar rika och vi hatar fattiga. Vi älskar att hata varandra. Vi älskar även och misshandla människor. Speciellt om vi är många fler. Och något vi verkligen älskar är att vara många och slå på en ensam kille som ligger, gärna så han blir medvetslös och inte vet vad han heter.
Vi trycker ner personer som är mindre än oss. Det är lättare än att slå större. Risken med om man slår någon som är större är att dom slår tillbaka. Det vill man ju inte.

Vi hatar också vår natur. Jag menar vem behöver den? Vi är ändå döda snart och då hinner den inte bli så förorenad innan dess. Låt våra yngre generationer ta hand om det, för vi hatar dom med.

I vår civiliserade värld så finns det länder där man får ha sex med djur. Men vi får inte ha sex med barn, men det har vi ändå.
Är det inte en helt underbar värld vi lever i?
Tänkte på vårat kvinnoideal. Varför skyller dom flesta på männen? På tidningar som moore och slitz?
Kvinnor skapar kvinnoidealet ganska bra själva. Rubriker i "Tjej-tidningar" som "Så här blir du lika snygg som Britney Spears" och "Så här får du den perfekta kroppen" lägger nog mer press på kvinnor än "Herr-tidningar". Där säger dom åt kvinnor hur dom ska vara. Det gör dom inte i tex moore. Jag blir så förbannad över att bli kallad mangris och påstås vara kvinnoförnedrande för att jag är man. Dra inte alla över en kam. Militanta Feminister är helt värdelösa. Hata inte oss så kanske inte vi hatar er.


Här är kommer en bra text. Jag är klar nu.
Nuff Said//Markus

Hey girl, you know you drive me crazy.
One look puts the rhythm in my head.
Still I'll never understand why you hang around.
I see what's going down.

Cover up with makeup in the mirror,
Tell yourself it's never gonna happen again.
You cry alone and then he swears he loves you

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now--she falls to the ground.
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found.

A pebble in the water makes a ripple effect;
Every action in this world will bear a consequence.
If you wait around forever you will surely drown.
I see what's going down.

I see the way you go and say you're right again,
Say your right again
Heed my lecture

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now? She falls to the ground.
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found

One day she will tell you that she has had enough.
It's coming round again.

One day she will tell you that she has had enough.
It's coming round again.

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now? She falls to the ground.
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found

Face down in the dirt she said "this doesn't hurt"
She said "I've finally had enough"

Face down in the dirt she said "this doesn't hurt"
She said "I've finally had enough"


Slav under tekniken

Hallå!

Läste tidningen idag. Det stod något om att internet blev attackerat av ett virus eller vad det nu var. Och jag tror att det stod något i stil med att om man inte hade klarat av det viruset så hade hela internet crashat osv.
Well well till poängen. Jag började tänka att folk litar nog för mycket på teknologin. Tänk vilken katastrof för alla företag om internet crashar. Nästan alla företag använder sig av internet för att tex hålla kontakt med kunder och ge kunder information på deras hemsida. Vad skulle hända om något slog ut internet, telefon, tv osv?
Jag tror att det skulle bli kaos.

Man börjar nästan tänka hur folk klarade sig utan allt sådans förr i tiden. Men antagligen kommer det någon ny uppfinning som alla kommer att använda. Och då kommer dom antagligen tänka hur klarade dom sig utan den på 2000-talet. Men det känns nästan så med allt man får.
Det är som jag tänker om mitt kökort nu. Hur klarade jag mig utan det förrut? Men har man det inte saknar man det inte heller. Och när jag inte har min mobil med mig känner jag mig helt lost.
Tekniken är underbar, men det är också ett helvete.

Det var det jag hade och säga för nu. Kanske skriver mer ikväll. Nu ska jag fortsätta ta över världen i Civilisation 4.

Nuff said//Markus


Yeah Bandit Hoodie!!!

Tjenare!

Idag har jag vunnit en tävling på Bandit Rock 106.3. Fan vad kul det var. Fick en numrerad Bandit Hoodie
(007). Det började med att jag för några dagar sen hade tråkigt och surfade på nätet. Så jag fick något kul ryck och svarade på frågorna på deras hemsida (
www.bandit1063.se). Så idag när jag var på jobbet så ringer "pisol-pete" eller peter som han heter till mig. Jag blir helt paff. Han frågar om jag har tid och lyssna klockan 15 när han ropar upp mitt och 2 andra personers namn. Den som ringer in först vinner. Självklart gör jag det. Och först är jag också. Så nur är hoodien min. Helt underbart. Fin som fan är den.
Det är kul när sånt händer. Jag vinner aldrig något. Jo jag har vunnit 25kr på Triss, men det räknas ju inte.

Sen har jag vart och hälsat på en kompis. Han sitter på en psykavdelning på något sjukhus. Synd om stackaren. Han var helt nerdrogad på massa piller. Fast han vaknade till senare. Men det är så tragiskt och se en ung kille med paranoia och att han är mano-deppresiv. Men det kan ju hända vem som helst. Jag har själv suttit på ett sånt ställe det är hemskt. Man blir ju mer sjuk av att sitta där. I alla fall om man är någorlunda vaken.
Jag hoppas att han mår bättre snart. Det är inte kul att se honom så. Virrig och sluddrig.

Det har nog inte hänt så mycket annat idag. Skulle gärna komma på något att skriva om. Men det kanske kommer om jag fortsätter skriva ner en massa osammanhängande saker som nu.
Jag tänkte skriva ner gårdagens bandit ShitList. Men den texten ville inte fungera Så jag får väl skippa det.

Well well, får väl avsluta här.
Nuff Said//Bandit-Markus Awww Yeaaaah!!


Hallå igen! Tänkte bara lägga till lite grejer. Såg precis Magnus Betnér på TV. Han måste vara världens bästa komiker. Helt otroligt bra. Säger alltid det jag själv tänker. Om ni inte har sett honom så gör det.

Nu är jag klar för idag.
Peace out// Markus

Hallå igen! Tänkte bara lägga till lite grejer. Såg precis Magnus Betnér på TV. Han måste vara världens bästa komiker. Helt otroligt bra. Säger alltid det jag själv tänker. Om ni inte har sett honom så gör det.


Nu är jag klar för idag.
Peace out// Markus


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg! Ja det får väl börja så då.

Tja. Jag skrev ett inlägg innan. Men det bara försvann. Jobbigt när man sitter i typ 40minuter och skriver något och det bara försvinner.

Jag heter Markus och är 21 år gammal. Eller jag fyller 21 på lördag. Känns både jobbigt o skönt. Lite äldre lite klokare, eller lite äldre lite fulare. Vet inte riktigt vilket som passar bäst.
Jag har ju ganska många år kvar att leva. Fast jag har inte tänkt att bli så överdrivet gammal. Jag tror att 70 passar bra. Vill inte bli någon gammal stofil så sitter helt apatisk på nått ålderdomshem och stirrar in i en vägg hela dagrna.
Jag bor i Stockholm med min flickvän. Har bott här i några månader nu och det känns skönt. Bodde ute i förorten innan. Men jag jobbar kvar i den hålan i alla fall.

Jag är inte så bra på att skriva, har lite dålig fantasi. Men jag ska försöka få fram något i alla fall. Vet inte hur intressant det kommer att bli.
 
Jag är en helt vanlig person. Skulle gärna vara en speciell och viktig människa. Men jag är ju ung så jag har ju tid att försöka. Men det lär inte bli något av det. Så mycket tid så lite talang.
Känns ibland som man borde gjort något med sitt liv, speciellt när man ser unga människor som drar in miljoner. Men alla kan inte bli rika.

Idag bråkade jag med tjejen, en skit sak egentligen. Blir lätt så när man bor ihop. Och alltid önskar man att man kunde skylla allt på den man bråkar med. Men det funkar inte. Det brukar alltid vara bådas fel. Hatar att bråka med henne. Känns bara så onödigt. Fast det sköna med att bråka om små saker är att man blir sams lika fort som man började bråka. Och dessutom är nog gräl bra för ett förhållande.

Men nu sitter jag här och lyssnar på Bandit (Väldigt bra radiokanal) och skriver. Har faktiskt försökt att låta bli och skriva blogg. Men det gick inte så bra. Får hoppas att det blir något av det bara. Är nog inte den mest intressanta personen att läsa om kanske.
Om någon har ett tips om vad jag ska skriva om så är det bara att säga till.
Man känner sig lite naken när man skriver om sitt liv tycker jag. Jag har ju inte skrivit så intimt än. Så det här är väl ungefär som att ta av sig en tröja. Får se om resten åker av senare.

Det var väl det som jag hade och säga nu. Hoppas ni inte har somnat. Ska försöka hålla bloggen igång. Ha det bra. Peace out!