The Conspiracy of Traffic

Trafiken i Stockholm är ruskigt hemsk ibland. Jag har en teori om att trafik köer är en konspiration. Alla företag som sysslar med bensin skapar alla köer för att sälja mer bensin. Högt uppsatta politiker är säkert också inblandade.
Staten tjänar bra med pengar på bensinskatter och biltullarna som kommer tillbaka snart. Alla bensin företag får mer pengar och staten får ännu mer. Men det är riskfritt. Ingen skulle väl misstänka Pappa Reinfeldt som en trafik marodör? Krockar bilar och skapar kaos.

Och nu undrar ni säkert "Men hur har du kommit fram till detta då?".
Jo, det ska jag tala om. Ett vägarbete påbörjas. Vilka startar det? Svaret är Vägverket. Oftast i alla fall. Men dom måste ju ha tillstånd från någon. Och det är kommunen. I kommun fullmäktige arbetar det politiker. Och dom i sin tur är kopplade till Staten. Och inom staten finns ett hemligt sällskap där politiker och bensin pampar arbetar sida vid sida för att få mer människor och handla bensin. Det där med sällskapet har jag inte kunna bevisa än. Det är bara gissningar än så länge.

Men i alla fall, efter att vägarbetet har börjat så måste arbetarna stänga av delar av vägen. Som i sin tur orsakar att människor hamnar i köer. Och självklart finns det ju alltid folk som har extremt bråttom och då blir det farliga omkörningar. Och vad händer då? Bilolyckor? Precis. Och bilolyckor skapar ännu mer köer. Så där står det tusentals bilar som gasar och bromsar. Och vad händer då? Jo, man slösar bensin. Så när man har kommit ur köerna så måste man tanka igen. Och så är det nästan varje dag. Hade dom velat så hade dom kunnat göra köer varje dag. Men det är för misstänkt. Men förhoppningsvis tar det slut efter mina avslöjanden. Men jag tror att man måste få fram det hemliga sällskapet innan man kan knäcka denna konspiration helt.


Det var ju Snoop Dog och P Diddy konsert i söndags och efteråt så åkte ju Snoop fast för drog innehav och fick sitta hela natten i häkte. Jag tycker att det är så onödigt att ens lägga ner enegi på att ta fast utländska artister får sånt. Så fort dom blir släppta så lämnar dom landet och kommer inte tillbaka igen. Då är det deras fans som får lida för det. Visst det är olagligt att ta droger. Men dom killarna är här 2 dagar sen åker dom igen. Dom är ju inte här för att sälja det på gatan. Dom har några marijuana cigaretter för eget bruk. Låt dom hålla på om det får dom att känna sig bättre. För inte så jätte länge sen tog dom ju Axl Rose från Guns and Roses för någon skit grej. Fortsätter det så så kommer inte stora artister vilja komma till Sverige och dom kommer fansen bli sura. Det är i alla fall vad jag tror. Jag hade inte velat åka till ett ställe där man blir plockad av snuten.

Det var väl allt för idag.
Nuff Said// Markus

Kommentarer
Postat av: Crille!!

Fan, du tänker mycket du, själv e man inte speciellt insatt i nåt, men de ligger ju en hel jävla del i de du skriver. Diggar dina tidigare inlägg också!

2007-03-13 @ 19:30:01
Postat av: David

intressant konspirationsteori. Nånting ligger det ju i det iaf. Pengar vill ju alla ha, inte minst staten.

2007-03-13 @ 21:39:22
Postat av: Mårten

Hahaha, klockrent om trafiken! det kan ligga nåt i det du säger! dessutom bidrar det till växthuseffekten! och vilka tjänar på växthuseffekten? jo, alla som säljer solkräm eftersom solen blir så stark i vår atmosfär! dessutom så vill de väl smälta polerna så vi översvämmas, för då kommer alla köpa båtar, som de kommer sälja dyrt för de som vill överleva..hehe.. eller nåt..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback