Droger och Formel 1

Vad är det som gör att alkohol är bättre än cannabis? Varför ska alkohol vara lagligt när inte cannabis är det? Jag tar inte droger själv så egentligen spelar det ju ingen för mig. Men jag tycker att om man är en vuxen person så kan man väl få komma hem en fredag efter en hård dag på jobbet och rulla en joint och röka på. Är inte det ett beslut som man ska få ta själv? Man får ju dricka en flaska vin och titta på den där förbannade jävla melodifestivalen och bli dyngrak så varför inte få komma hem och röka lite?
Vad jag vet så finns det inga dokumenterade fall av överdos pga marijuana, men det finns hur många fall som helst av folk som har dött av alkohol förgiftning. Och hur många gånger har man inte hört om människor som har blivit våldtagna, misshandlade eller dödade där både offret och den misstänkta har varit fulla? Visst att cannabis är inte det nyttigaste i världen men det är inte alkohol heller. Man kan bli beroende av båda. Men så är det ju med det mesta. Man blir beroende av tobak, mat, sex, chocklad, listan kan göras lång. Visst man kan snetrippa om man röker på men det kan man ju göra om man har en rejäl fylla också.
Jag tycker det är fel att regeringen ska säga vad man får och inte får göra hela tiden. Klart att det är bra lagar. Men så länge man inte skadar någon annan så vad spelar det för roll?

Nu till något helt annat. Formel 1 har börjat igen=D. Synd bara att det första racet slutade med att Kimi Räikönnens jävla Ferrari krånglade så han hamnade på 8:e plats. Men men det är många race kvar och han hade mycket problem förra säsongen men han vann ju tillslut ändå. Jag var ju i Tyskland och så ett race förra året. Det var en häftig upplevelse. En riktig folk fest. Alla var glada, mycket sprit, dålig mat. Jag levde på pommes frukost mackor och öl hela helgen. Första natten var lite jobbig. Vi hade några holländare som lyssnade på techno hela natten. Och dom lär ha tagit någon form av droger också annars orkar man ju inte lyssna på det där oväsendet.
Tyvärr så gick Kimis bil sönder men sånt händer.
Det blir nog en F1 resa i sommar också hoppas det går bättre.

Peace Out// Markus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback