Football Manager 2008-Prolog

Det här bloggen kommer nog vara riktigt jävla tråkig för alla utom mig och chrille(Har också en blogg om detta). Syftet är alltså inte att roa annat löst folk även om det skulle vara kul att andra börjar läsa. Vi ska nog bara försöka roa oss själva och varandra och ge lite inside info om vad som händer med laget. Vi ska börja spela Football Manager 2008 online. För dom som inte vet vad det är för spel så pallar jag inte att förklara. Ta reda på det själva =P.
Lite info om hur den här bloggen kommer att funka. Det är mest för att jag ska komma ihåg hur jag skrev det här om typ 5 år när jag får ryck och ska läsa allt.

Alla datum är datumet som spelet är vid. Alltså om jag skriver 10/05-2011 så betyder det inte att jag har blivit knäpp och tror att det är det datumet på riktigt. Det betyder inte heller att vi har flyttat oss framåt i tiden.
Jag kommer försöka att skriva så roligt som möjligt om matcher, spelar övergångar, konflikter med spelare, om varför jag är alldeles för ärlig i media och vad jag tycker om divorna till "stjärnspelare" i laget och så vidare.

Vi har inte börjat att spela än men det kanske kommer igång imorgon. Senast fredag. Vi har inte bestämt lag eller liga än. Men antagligen blir det några halv kassa Engelska division 4-5 lag.

Kan förekomma ganska grovt språk om allt går åt hevete. Nu har jag varnat för det i alla fall

droopy87.blogg.se är chrilles blogg.

Det var väl allt för nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0